...{ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ.... ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΑΣ- ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥΜΕ ΑΛΛΟ BLOG ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ GOOGLΕ, ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ή ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΑΡΘΡΑ, ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΛΠ}

Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

ΗΛΙΟΣ.... Πολλα παραξενα....


Η NASA τα τελευταία χρόνια, είχε κατ’επανάληψη δηλώσει με απόλυτη βεβαιότητα,την πρόβλεψη βίαιων ηλιακών καταιγίδων κατά τη διάρκεια του 2012 και τους πρώτους πέντε μήνες του 2013, καθώς ο Ήλιος ευρισκόμενος στον “Ηλιακό κύκλο 24″ θα ξυπνούσε από έναν «βαθύ ύπνο» μετά από 400
χρόνια,προκαλώντας 20 φορές μεγαλύτερη οικονομική καταστροφή από αυτή του τυφώνα Κατρίνα.

Η NASA φοβάται τις ηλιακές καταιγίδες που λαμβάνουν χώρα κατά την περίοδο αυτή,καθόσον το κλίμα του πλανήτη εκφυλίζεται όλο και περισσότερο.Η  επιδείνωση αυτή οφείλεται σε μια μυστηριώδη και συνεχή ανώμαλη αποδυνάμωση του μαγνητικού πεδίου της Γης και με σχετική επιτάχυνση της μαγνητικής μετακίνησης των πόλων.

Τους τελευταίους μήνες,υπήρξε μια σταθερή και σχετικά ταχεία μείωση του πλάτους των ηλιακών κηλίδων που εμφανίζονται.Παρά τις κάποιες ενδείξεις πιο δυναμικής δραστηριότητας ,ο αριθμός των ηλιακών κηλίδων και κατά συνέπεια,τα αποτελέσματα που προκύπτουν είναι εξαιρετικά αδύναμα,σχεδόν αφύσικα στην περιοχή της κορυφής που αναμένονταν από τους επιστήμονες κατά το πρώτο εξάμηνο του 2013.Εάν η τάση αυτή επιβεβαιωθεί και από τις παρατηρήσεις των επόμενων έξι έως εννέα μηνών,αναμένουμε ένα ηλιακό ελάχιστο αδύναμο και αφύσικο από ότι τουλάχιστον αναμενόταν δύο χρόνια πριν,ανατρέποντας πλήρως τις προβλέψεις της NOAA (National Oceanic and Atmospheric Administration) και της NASA.


Σύμφωνα λοιπόν με τους ειδικούς, μέχρι στιγμής έχουμε να κάνουμε με το πιο εξασθενημένο ηλιακό μέγιστο των τελευταίων 100 ετών.Μάλιστα οι επιστήμονες που ασχολούνται με τη δραστηριότητα και τα φαινόμενα του μητρικού μας άστρου εκτιμούν ότι και το επόμενο ηλιακό μέγιστο θα είναι το ίδιο ή και ακόμη πιο ασθενές από το τωρινό. «Είναι το μικρότερο ηλιακό μέγιστο που γνωρίζουμε στη διάρκεια της Διαστημικής Εποχής» αναφέρει ο Ντέιβιντ Χαθαγουέι, στέλεχος του Κέντρου Διαστημικών Πτήσεων Μάρσαλ της NASA

Η NASA έχει εγκαταστήσει στο διάστημα τα τελευταία χρόνια,τα ηλιακά παρατηρητήρια SOHO και STEREO τα οποία παρακολουθούν συνεχώς τον Ήλιο, με τη λήψη στερεοσκοπικών εικόνων με πολύ υψηλή ανάλυση.

Αναλύωντας αυτές τις εικόνες βλέπουμε ότι κάτι περίεργο  συμβαίνει γύρω απ’αυτόν που  μας αφήνει άφωνους.Μιλάμε για εξωγήινη δραστηριότητα,… είναι κάτι “που ανήκει σε ένα υψηλότερο επίπεδο, όχι μόνο για την τεχνολογία,αλλά για αυτό το είδος της δραστηριότητας”.Είναι «μια συγκεκριμένη εργασία, η οποία πραγματοποιείται από έναν ή περισσότερους “πολιτισμούς”από άλλες διαστάσεις, οι οποίες συνδέονται στενά με τις θεάσεις εκείνες που λαμβάνουν χώρα εδώ στη Γη κοντά σε ηφαίστεια, ανεμοστρόβιλους, σεισμούς. Ένα έργο που σίγουρα προσπαθεί να μετριάσει την τήξη των πάγων που βρίσκεται σε εξέλιξη,την αδυσώπητη αύξηση της στάθμης και της θερμοκρασίας των θαλασσών, τις καταιγίδες όλων των ειδών,αλλά ως επί το πλείστον είναι σε θέση μία πραγματική «στοχευμένη παρέμβαση” από το αστέρι μας,προκειμένου να βελτιωθούν (όσο το δυνατόν) οι περιβαλλοντικές συνθήκες στη Γη,προσπαθώντας να αντιμετωπίσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το κλίμα που εκφυλίζεταιόλο και περισσότερο στον πλανήτη μας.Η “πολυδιάστατη οντότητα”, που πιθανότατα ανήκει σε ένα υψηλότερο αστρικό επίπεδο,προσπαθεί να περιορίσει την ηλιακή δραστηριότητα σε μια εποχή που η Γη αντιμετωπίζει σοβαρές δυσκολίες.

Η συνεχιζόμενη αποδυνάμωση της μαγνητόσφαιρας της Γης επιβεβαιώνει όλο και περισσότερο την παρουσία των «νέων δυνάμεων βαρύτητας “στο ηλιακό μας σύστημα.

Τα τρία τελευταία  χρόνια, μέσω των εικόνων που έχουν ληφθεί από τη NASA,μπορούμε να δούμε τα τεράστια εξωγήινα αντικείμενα από άλλες πλανητικές διαστάσειςπου κινούνται συνεχώς σε απόσταση γύρω από τον Ήλιο.Είναι «αναγκαίο να επισημάνθει ότι δεν υπάρχει απολύτως κανένας ψηφιακός θόρυβος,λάθη φωτογραφιών, mega pixel (εκτός από ορισμένες περιπτώσεις) που δεν μπορούν ακόμη να αποδοθούν σε φυσικά φαινόμενα … όπως ισχυρίζεται η NASA.

Δεν χρειάζεται μια βαθιά ανάλυση για να καταλάβει κανείς πόσα απίστευτα συμβαίνουν σε αυτόν τον μυστηριώδη χώρο,μόλις δούμε τις καλύτερες εικόνες που παρέχονται από τους ανιχνευτές STEREO της NASA,για να δούμε ξεκάθαρα ότι είναι αντικείμενα γιγαντιαίων διαστάσεων,τόσο μεγάλων όσο η ίδια η Γη (ή ίσως και περισσότερο ) και τα οποία έχουν μια αντανακλαστική επιφάνεια, μια σκιά και μια αυθεντική μάζα ορατή και στέρεη.Φαίνεται ότι αυτοί οι τεράστιοι «τεχνητοί πλανήτες”χειρίζονται τη δυναμική των διεργασιών της πυρηνικής σύντηξης του ήλιου,μειώνοντας κατά πάσα πιθανότητα την «αγριότητα» που όλοι οι επίγειοι επιστήμονες έλαβαν ως δεδομένη για την περίοδο αυτή.


Την ίδια ώρα “εκατομμύρια” έξυπνων αισθητήρων (στολίσκοι) και διάφοροι τύποι εξωγήινων αεροσκαφών εποπτεύουν κάθε είδους περιβαλλοντική κατάσταση και το κλίμα εδώ στη Γη,ειδικά κοντά στα ηφαίστεια και κατά συνέπεια, τον πυρήνα της γης,κρατώντας τις ισορροπίες.Επίσης,παρακολουθούν όλα τα ακραία γεγονότα που επηρεάζουν κάθε περιοχή του κόσμου.

Μένει μόνο να δούμε αν πραγματικά μπορεί να κατευναστεί η οργή ​​του ήλιου,αποφεύγοντας έτσι την τρομερή ηλιακή κορυφή,όπως έχει προγραμματιστεί και η οποία θα μπορούσε να προκαλέσειανυπολόγιστη ζημιά στον πλανήτη μας.

Σε αυτό το σημείο είναι πιθανόν να αναρωτιέστε αν πραγματικά οι κυβερνήσεις έχουν επίγνωση του τι πραγματικά συμβαίνει γύρω μας,ή απλά γνωρίζουν μόνο ένα μικρό μέρος της αλήθειας.Πιστεύω ότι οι περισσότερες,ιδίως των μεγάλων κρατών,είναι ενήμερες.

Πολλοί άνθρωποι φαίνεται να έχουν παραδοθεί στο πρόσωπο,της εδώ και πολύ καιρό αναμενόμενης “αλλαγής”και ότι με την πρώτη ματιά δεν φαίνεται να θέλουν να εισέλθουν στην κοσμική σκηνή.Αλλά η εξωγήινη παρουσία είναι πραγματική και συνεχίζει να εξελίσσεται γύρω μας,κρυμμένη στις σκιές των κινούμενων σιωπών, πίσω από ένα αόρατο πέπλο μεταξύ των άπειρων λεπτών διαστάσεων.

Τα περισσότερα άρθρα είναι αναδημοσιεύσεις που αξίζει να διαβαστούν επειδή κατά τη γνώμη μας ακόμα και μέσα σε κάποιο ψέμα κρύβεται πάντα μια αλήθεια. Στόχος είναι μέσα από την πολύπλευρη ενημέρωση να αποκαλυφθεί. Ή κρίση είναι πάντα δική σας.




loading...








Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου





loading...