...{ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ.... ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΑΣ- ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥΜΕ ΑΛΛΟ BLOG ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ GOOGLΕ, ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ή ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΑΡΘΡΑ, ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΛΠ}

Τρίτη 19 Αυγούστου 2014

Ἀστανᾶ, ἡ πρωτεύουσα τῆς παγκοσμίου κυβερνήσεως. / Astana, the capital of world government. (IN ENG TOO)

       topastan

For ENG press HERE.

Σήμερα θὰ σᾶς μεταφέρω τὰ σχόλια ἀπὸ ἕνα ταινιάκι ποὺ μοῦ ἔστειλαν. 

Μία παρατήρησις, πρὶν σᾶς τὰ παρουσιάσω. 

Αὐτὴ ἡ πόλις, ἡ Ἀστανᾶ,  εἶναι στὸν Καύκασο
Ἐκεῖ ὅμως συμβαίνουν καὶ πάρα πολλὰ ἄλλα πράγματα τὸν τελευταῖον καιρό. 

Ποῦ εἶναι ὁ Καύκασος; Ἔχετε ἀναρωτηθεῖ;
Ποῦ εἶναι ἡ Ἀστανᾶ; 


Προσέξτε στὸν χάρτη τὰ σύνορα. 
Προσέξτε τὴν θέσι τῆς Ἀστανᾶ. Ἐπίσης τὴν, ὄχι καὶ τόσο μακρινή, θέσι τῆς Συρίας. 
Τὴν γεωγραφικὴ θέση τῆς Τουρκίας μὲ ὅλα αὐτά!

Αποτέλεσμα εικόνας για Ἀστανᾶ, ἡ πρωτεύουσα τῆς παγκοσμίου κυβερνήσεως. 2

Καὶ κρατῆστε τα! Θὰ παίξουν μεγάλον ῥόλο ὅλες αὐτὲς οἱ περιοχές, αὐτὴ ἡ πρωτεύουσα καὶ ὅλα τὰ νέα ἐπεισόδια ποὺ καταγράφονται στὸ ἐπόμενον χρονικὸ διάστημα. 

Ἐλπίζω νὰ κάνω λᾶθος… Ἀλλὰ ἴσως καὶ νὰ μὴν κάνω…
Φιλονόη.

(ὅλος ὁ σχολιασμὸς καὶ οἱ παραπομπὲς παρακάτω)


ΑΣΤΑΝΑ παγκόσμια κυβέρνηση πανθρησκεία


Μία πόλη σχεδὸν ἄγνωστη στὸν περισσότερο κόσμο. Κάποιοι ἤξεραν τὴν ὕπαρξή της ἀλλὰ δὲν γνώριζαν τὴν σημασία της καὶ ἄλλοι, ἁπλὰ ἠξεραν ἀλλὰ δὲν μιλοῦσαν γιὰ νὰ μὴν ταράξουν τὰ νερὰ πρὶν τὴν ὥρα τους. 

Ὅσο δὲ γιὰ τὰ Μέσα Μαζικῆς Ἐξαθλίωσης βέβαια οὔτε λόγος· οἱ ἄθλιοι μικροὶ θαυματοποιοὶ (δημοσιογράφοι), ἦταν ἀπασχολημένοι μὲ τὴν ὑποστήριξη τῶν ἀνθρωπίνων δικαιωμάτων, ἀπάντων τῶν ἀνθρώπων –πλὴν Ἑλλήνων- ὅπως καὶ τὴν ἀνάδειξη τῶν μουσουλμανικῶν ἀξιῶν καὶ τοῦ ὀθωμανικοῦ πολιτισμοῦ, ἔναντι τοῦ «μιαροῦ» ἑλληνικοῦ τοιούτου, φυσικὰ μὲ τὴν συγκατάθεση τοῦ τούρκου ταγματάρχη, κεφαλῆς τῆς ὀρθόδοξης (παράδοξο), ἐκκλησίας, οἰκομενικοῦ πατριάρχη Βαρθολομαίου.



Σὲ αὐτὴ τὴν πόλη λοιπὸν συναντῶνται οἱ ἰσχυροὶ τοῦ πλανήτη, παπᾶδες κυβερνητικοὶ καὶ στρατιωτικοὶ καταπατώντας τοὺς ὅρκους ποὺ ἔχουν κάνει γιὰ νὰ ἀποκτήσουν τὰ ἀξιώματά τους καὶ προδίδοντας τὶς θρησκεῖες καὶ ἐθνικὰ συμφέροντά τους γιὰ τὴν ἐπιβολὴ τῆς παγκοσμιοποιήσεως καὶ τῆς πανθρησκείας ἐν ὀνὀματι τοῦ κέρδους καὶ τῆς ἐπιβολῆς ἐξουσίας σὲ ὁλόκληρη τὴν ὑφήλιο.

Καὶ ὅλα αὐτὰ «γιὰ τὸ καλό μας». Ἐπειδὴ ἐμεῖς δὲν γνωρίζουμε τὸ καλὸ καὶ συμφέρον μας, δὲν ἔχουμε τὴν δυνατότητα νὰ σκεπτόμαστε, δὲν ἔχουμε τὸ δικαίωμα νὰ εἴμαστε ἐλεύθεροι.

Ὅσο ἀκοῦμε αὐτὰ ποὺ λένε καὶ δεχόμαστε τοὺς παραλογισμούς τους, τόσο πιὸ δύσκολα θὰ ξεφύγουμε ἀπὸ τὰ νύχια τους.


Πηγὴ βίντεο: Ἡ δημοσίευση τοῦ βίντεο, ὁπως καὶ ὁ ὑποτιτλισμὸς ὀφείλουν εὐχαριστήρια στὸν kryfos0kosmo γιὰ τὴν ἐργασία καὶ προσφορὰ του στὸ κοινὸ ποὺ ἀνησυχεῖ μὲ τὴν τροπὴ τῆς ἀνθρωπότητας σ᾽αὐτὲς τὶς δύσκολες ὥρες.
ΤΟΜΕΑΣ “ΑΡΧΙΔΑΜΟΣ”: ΠΡΟΣΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ – ΕΜΦΑΝΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΗΓΕΤΩΝ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ ΣΤΗΝ ΑΣΤΑΝΑ ΤΟΥ ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ

Ο ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ ΣΤΗΝ ΑΣΤΑΝΑ ΤΟΥ ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ
Kazakh President Nursultan Nazarbayev

ΕΜΦΑΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΑΠΟΚΡΥΨΗ ΤΟΥ ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ ΣΧΕΔΟΝ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΑ Μ.Μ.Ε. BLOG ΚΑΙ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΚΑΤΑΦΑΝΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΚΤΙΘΕΤΑΙ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ Ο ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΤΟΥΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΝΔΡΩΝ – [ΠA.ΣY.Α.] (πηγή)
SCO defence ministers gather in Astana


Στις 17ης Μαρτίου 2011 η Astana φιλοξένησε συνεδρίαση των υπουργών άμυνας των κρατών μελών της SCO. Η συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε υπό την προεδρία του Α Djaksybekov, ο υπουργός Άμυνας του Καζακστάν. 


Ο εθνκιος υπουργός Άμυνας της Κίνας Λιάνγκ Guanglie, ο υπουργός Άμυνας του Κιργιστάν Α Kudayberdiev, ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας της Ρωσίας A. Antonov,ο υπουργός άμυνας του Τατζικιστάν Σ Khayrulloyev, το SCO ο Γενικός Γραμματέας M. Imanaliev και του SCO τυχαιοποιημένες μελέτες Διευθυντής Δ Djumanbekov ήταν παρόντες. 

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, οι υπουργοί ενέκριναν το σχέδιο συνεργασίας μεταξύ των υπουργείων άμυνας των κρατών μελών της SCO για την περίοδο 2012-2013, και υπέγραψαν κοινό ανακοινωθέν. 

Μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης, οι επικεφαλής των υπουργείων άμυνας που πραγματοποιήθηκε σε συνέντευξη Τύπου. (πηγή)
Sinister Sites – Astana, Khazakhstan


Η Astana είναι η πρώτη πρωτεύουσα που χτίστηκε τον 21ο αιώνα και αντιπροσωπεύει τέλεια, όπου ο κόσμος είναι επικεφαλής. Είναι πραγματικά το όραμα ενός ανθρώπου: Νουρσουλτάν Ναζαρμπάγιεφ, ο πρόεδρος του Καζακστάν (ναι χώρας του Borat, το ξέρω).

Υποστηρίζεται από δισεκατομμύρια πετροδολάρια, η πόλη χτίζεται από το μηδέν σε μια απομακρυσμένη και έρημη περιοχή της ασιατικής στέπας. Το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό:μια φουτουριστικη αποκρυφιστική πρωτεύουσα, αγκαλιάζοντας τη Νέα Παγκόσμια Τάξη, ενώ γιορτάζει την πιο αρχαία θρησκεία που είναι γνωστη στον άνθρωπο: Sun Worship. 

Η πόλη εξακολουθεί να είναι ένα τεράστιο εργοτάξιο, αλλά τα κτίρια που έχουν ήδη ολοκληρωθεί ήδη συνοψιζουν το απόκρυφο όραμα του Ναζαρμπάγιεφ.

82673az_foster_astana
The Pyramid of Peace Ἀστανᾶ, ἡ πρωτεύουσα τῆς παγκοσμίου κυβερνήσεως.

Σχεδιάστηκε από τον πιο παραγωγικό αρχιτέκτονα της Βρετανίας, τον Λόρδο Νόρμαν Φόρστερ, αυτή η γιγαντιαία πυραμίδα είναι μια περίεργη παρουσία στη μέση των ασιατικών στεπων. Το κτίριο είναι αφιερωμένο στην «αποκήρυξη της βίας» και στο «να φέρει σε επαφή τις θρησκείες του κόσμου".

 Ο Norman Foster έχει δηλώσει ότι το κτίριο δεν έχει αναγνωρίσιμα θρησκευτικά σύμβολα για να επιτρέψουν την αρμονική επανένωση των εξομολογήσεων. 

Στην πραγματικότητα, η πυραμίδα είναι ένας ναός για την μόνη αληθινή θρησκεία του αποκρυφιστή του: Κυρ λατρείας. Ένα ταξίδι μέσα σε αυτό το κτίριο είναι πραγματικά συμβολικό. Αντιπροσωπεύει την πορεία κάθε ανθρώπου για φωτισμό. Ας πάρουμε την περιοδεία.

Το σχήμα της πυραμίδας 


"Οι μύστες αποδέχθηκαν τη μορφή πυραμίδας ως το ιδανικό σύμβολο τόσο της μυστικής διδασκαλίας οσο και αυτά τα ιδρύματα για τη διάδοση της" 
-Manly P. Hall, μυστικές διδασκαλίες όλων των ηλικιών

250px-usa_great_seal_reverse
 Ἀστανᾶ, ἡ πρωτεύουσα τῆς παγκοσμίου κυβερνήσεως.
Novus Ordo Seclorum = Νεα Ταξη για τους Αιωνες

Όπως δήλωσε ο Manly P. Hall, η πυραμίδα είναι το απόλυτο σύμβολο που αντιπροσωπεύει τα μυστήρια των αρχαίων πολιτισμών.  

Υψηλα στην απλότητά τους, θεία σε αναλογίες τους, ενσαρκώνουν τόσο την θεία γνώση που ανήκει από το φωτισμένο και την αμηχανία των μαζών. 

Η σημερινή ελίτ, που ξεκίνησε με τον αποκρυφισμό, είναι οι κληρονόμοι αυτής της αρχαίας σοφίας και χρησιμοποιεί την πυραμίδα ως σύμβολο της εξουσίας στο σύγχρονο κόσμο. 

Το φωτιζόμενο / κυμαινόμενο / επιστέγασμα που λειπει αντιπροσωπεύει τη θεία αρχή που υπάρχει στο σύμπαν, καθώς και σε κάθε ανθρώπινο ον. 

Μια άλλη συμβολική έννοια που αποδίδεται στον αποχη του επιστέγασματος είναι η ατελής φύση της Νέας Παγκόσμιας Τάξης.Λέγεται ότι το επιστέγασμα της Μεγάλης Πυραμίδας θα αποκατασταθεί όταν η παλια προφητεια  θα γίνει πραγματικότητα. 

Εδώ είναι άλλες πυραμίδες που εμφανίζονται σε όλο τον κόσμο, που αντιπροσωπεύουν τη δύναμη της ελίτ πάνω στις μάζες.

capped20pyramid20in20memphis
Memphis Arena


luxor
Luxor Hotel, Las Vegas


Raffles Hotel, Dubai
Raffles Hotel, Dubai


Η Όπερα (Υπόγειο) 


Κατά την είσοδο στην πυραμίδα στο επίπεδο του εδάφους, το εσωτερικό είναι σκοτεινό και σπηλαιώδεις. Το υπόγειο φιλοξενεί την όπερα Αστάνα, όπου η ανυποψίαστη μάζα παει να διασκεδάσει.

pyramid3
Υπόγεια Όπερα 


Παρά το σκοτάδι, μια τεράστια εικόνα του ήλιου καταλαμβάνει σχεδόν το σύνολο τηςοροφής.


Το μεσαίο τμήμα 


KAZAKHSTAN-RELIGIONS-CONGRESS
Γύρω από τον πίνακα Sun 

Δεξιά στην κορυφή της όπερας είναι ο κεντρικός χώρος της πυραμίδας. Λειτουργεί ως αίθουσα συνεδριάσεων για συνέδρια επανένωσης των θρησκευτικών ηγετών του κόσμου. Πάρτε ένα λεπτό και να απολαύσετε τον συμβολισμό εδώ. Βλεπετε θρησκευτικούς ηγέτες από όλο τον κόσμο να κάθονται γύρω από μια τεράστια φιγούρα του ήλιου,συζητώντας για το πώς να συμβιβάσουν τις διαφορές τους για τον ερχομό της Νέας Εποχής. Ο συμβολισμός είναι κραυγαλέος: όλες αυτές οι θεολογίες είναι απλά απόφυση του αρχικού αντικειμένου της λατρείας: τον Ήλιο 

Αυτός ο χώρος είναι πολύ πιο φωτεινος από την όπερα, και αντιπροσωπεύει την πρόοδο προς τη φώτιση. Η εικόνα του ήλιου στη μέση της στρογγυλής τραπέζης είναι ακριβώς πάνω από τον ήλιο στην όπερα. Έτσι, ενώ ο γενικός πληθυσμός ψυχαγωγειτε στο σκοτάδι του υλικού κόσμου, οι Πεφωτισμενοι, κάθονται ακριβώς επάνω τους, σχεδιάζοντας το πώς θα αγγιξουν το Θείο.
Ἀστανᾶ, ἡ πρωτεύουσα τῆς παγκοσμίου κυβερνήσεως.14


Κατακτωντας το Θείο 

palace_of_peace_6

Αν εχετε διαβάσετε άλλα άρθρα σχετικά με αυτό το site, θα γνωρίζετε τους στόχους της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Ένας από αυτούς είναι η αντικατάσταση όλων των θρησκειών από μια μορφή νεο-παγανισμού. Γι' αυτο γινονται ολες αυτες οι συναντησεις. Η πόλη της Αστάνα είναι πραγματικά μια πόλη της Νέας Παγκόσμιας Τάξης. 


Η Κορυφή

astana_pyramid_5

Η κορυφή είναι κυριολεκτικά ουράνια. Είναι στρογγυλή, αποτελειται εντελώς απο παράθυρα και κολυμπαει στο ένδοξο φως του ήλιου. Οι εικόνες από λευκά περιστέρια ενσωματωμένα στα παράθυρα, αντιπροσωπεύουν την ειρήνη, η οποία θα επελθει απο την ενοποίηση των κυβερνήσεων του κόσμου και των θρησκειών με τη Νέα Παγκόσμια Τάξη. Η κορυφή είναι η απόλυτη αναπαράσταση της επίτευξης του φωτισμού, σε ατομικό όσο και σε κοσμικό επίπεδο. 

Κοιτάξτε το ανώτατο όριο της κορυφής:

276656576_5c3d39f733

Η ηλιακή θεότητα λάμπει επάνω στο Πεφωτισμενο. Όμορφη. 

Τα τμήματα της πυραμίδας (το χαμηλότερο σκοτεινό σπίτι της όπερας, η μεσαία αίθουσα συνεδριάσεων και η θεϊκή κορυφή) ενσαρκώνουν την Πυθαγόρεια θεώρηση του κόσμου. Διδασκαλίες του Πυθαγόρα έχουν καλά μελετηθεί σε απόκρυφες κοινωνίες του σήμερα. 

"Ο Πυθαγόρας διαίρεσε το σύμπαν σε τρία μέρη, τα οποία αποκάλεσε Ανώτατο Κοσμο,  Ανωτερο Κοσμο και Κατώτερο Κοσμο. Το υψηλότερο, ή Ανώτατος Κοσμος, ειναι μια λεπτή, αλληλοδιείσδυούμενη πνευματική ουσία που διαπερνά όλα τα πράγματα και ως εκ τούτου ειναι η πραγματική πτηση της ίδιας της Ανώτατης Θεότητας, η Θεότητα είναι από κάθε άποψη πανταχού παρούσα, παντοδύναμη και παντογνώστης. Και οι δύο εκ των χαμηλότερων κόσμων υπήρχαν μέσα στην φύση αυτης της ανώτατης σφαίρας. 

Ο Ανωτερος Κοσμος ήταν το σπίτι των αθανάτων. Ήταν επίσης ο τόπος κατοικίας των αρχετύπων, ή των σφραγίδων τους? Η Φυση τους με κανέναν τρόπο δεν μετείχε του υλικού της χωματινης, αλλά ηταν η χύτευση των σκιων τους από τα βαθη (του Κατώτερου Κοσμου), ήταν αντιληπτά μόνο μέσα από τη σκιά τους. 

Ο τρίτος ή Κατώτερος Κόσμος, ήταν το σπίτι αυτών των πλασμάτων, που είχαν την υλική ουσία ή που είχαν εμπλακεί στην εργασια αυτης ή κατά την υλική υπόσταση. Ως εκ τούτου, η σφαίρα ήταν το σπίτι του (...) της ανθρωπότητας και των κατώτερων βασίλειων, εκείνων που βρισκονται προσωρινά στη γη, αλλά ειναι ικανοί να υψώνονται πάνω από αυτή τη σφαίρα με το λόγο και την φιλοσοφια."
-Ibid

800fosterspyramid
Τα τρία τμήματα της πυραμίδας 

Με άλλα λόγια, αυτή η πυραμίδα ειναι κατι πολύ περισσότερο από ένα τουριστικό αξιοθέατο, είναι μια αναπαράσταση της φιλοσοφίας των μυημένων. Όπως ο Dan Cruikshanks δήλωσε μάλλον μυστικα στο ντοκιμαντέρ του, είναι μια «αναπαράσταση της επερχομενης εξουσίας". 


Bayterek


310px-bayterek


Επίσης, σχεδιάστηκε από το διακεκριμένο βρετανό αρχιτέκτονα Sir Norman Foster, το μνημείο έχει ως στόχο να ενσαρκώσει ένα λαϊκό παραμύθι για ένα μυθικό δέντρο της ζωής και ένα μαγικό πουλί της ευτυχίας. Το πουλί, που ονομάζεται Samruk, είχε αυγό του στην σχισμή ανάμεσα σε δύο κλαδιά ενός δέντρου λεύκας. Το αυγό - η χρυσή σφαίρα στην κορυφή του μνημείου - αντιπροσωπεύει, για άλλη μια φορά, τον Ήλιο, την Ανώτατη Θεότητα.

Αυτό το «δέντρο της ζωής», αποτελεί το κανάλι μέσω του οποίου πνεύματα πάνε να αφήσουν τον υλικό κόσμο και να ενταχθούν στο θεϊκό κόσμο. Αυτή η έννοια είναι ένα επαναλαμβανόμενο μοτιβο στις περισσότερες (αν όχι όλες) απόκρυφες κοινωνίες.


Μέσα από τη Χρυσή Σφαίρα
Η Ολικη Επαναφορα του Πραγματος


Οι επισκέπτες μπορούν να πάνε στην κορυφή του πύργου και να πάρουν μια ιδεα της υπέροχης θέας της πόλης του Ναζαρμπάγιεφ. Υπάρχουν επίσης κάποια περίεργα στοιχεία για να εξετάσουμε.

99_big

Στο εσωτερικό της σφαίρας θα βρούμε αυτό το αινιγματικό «πράγμα». Είναι ένα χρυσό τρίγωνο με αποτύπωμα χεριού του πρόεδρου Ναζαρμπάγιεφ σε αυτό. Γιατί; Ειλικρινά δεν ξέρω. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι μοιάζει με κάτι από την ταινία Total Recall ( Ολικη Επαναφορα ).

marsstartwy8

Bata Composition 

98_big
(Συνθεση Μπατα)Ἀστανᾶ, ἡ πρωτεύουσα τῆς παγκοσμίου κυβερνήσεως.

Είναι μια σφαίρα που υπογράφεται από τους εκπροσώπους των δεκαεπτά θρησκευτικών δογμάτων. Ναι, και πάλι, μιλώντας για τη συνένωση όλων των θρησκειών, για τη ΝΤΠ (Νεα Ταξη Πραγματων) και όλα αυτά.

bata


Τεκτονικοί (Μασωνικοί) Πυλώνες


bayterek_kz_1

Δύο πυλώνες και ένας μεταξύ των, πιο μακριά. Υπάρχει η πιθανότητα αυτός να είναι ενας μασονικός συμβολισμός;

medium11

Ναι, οι δίδυμοι χρυσοι πυλώνες αντιπροσωπεύουν τους δύο πυλώνες της τοιχοποιίας που ονομάζεται Βοόζ και Jachin. Δεν θα μπω σε ολόκληρο το συμβολισμό πίσω από τους τους πυλώνες αυτούς, αλλά μπορούμε ίσως να υποθέσουμε ότι το Ναζαρμπάγιεφ είναι ενα "Δωρεάν και Αποδεκτο Μασωνικο Κτισμα". 


Προεδρικό Μέγαρο


palace

Τοποθετημένο σε μια επιβλητική θέση στην πόλη, το Προεδρικό Μέγαρο βρίσκεται στο τέλος μιας τελετουργικής διαδρομής που ξεκινά με τον πύργο Bayterek. Ένας μεγάλος παχύς θόλος βρίσκεται στην κορυφή του παλατιού, που αντιπροσωπεύει τη γυναικεία αρχή, σε αντίθεση με το φαλλικό πύργο Bayterek - η αρσενική αρχή. Αυτή η διάταξη είναι παρούσα σε όλες σχεδόν τις σημαντικές πόλεις, όπως στην Washington DC και το Παρίσι.


Khan Shatyr Κεντρο Ψυχαγωγιας (Μεγαλύτερη Σκηνή στον Κόσμο)


world_biggest_tent_astana

Αυτή η ημιτελής ιδιορρυθμία έχει σχεδιαστεί, για άλλη μια φορά, από τον Sir Norman Foster(που ουσιαστικά έχει σχεδιασει ολόκληρη την πόλη). Κάτω από την σκηνή, βρισκεται μια περιοχή μεγαλύτερη από 10 γήπεδα ποδοσφαίρου, που είναι ενα αστικής κλίμακας εσωτερικο πάρκο, με εμπορικό και ψυχαγωγικό χώρο, με πλατείες και πλακόστρωτα δρομάκια, ένα ποτάμι κωπηλασίας, εμπορικό κέντρο, μίνι γκολφ και εσωτερικο θέρετρο. Έχει ειπωθεί ότι η δομή αυτή εγινε για να μοιάσει με μια σκηνη, στο ίδιο επίπεδο με το Ναό του Σολομώντα.

Αυτές οι μετακινησιμοι τόποι λατρείας, που αποτελουνται από σκηνές, χρησιμοποιήθηκαν από τους Εβραίους κατά τους βιβλικούς χρόνους. Μύστες αποδίδουν σε αυτούς τους αρχαίους οικισμούς ένα εσωτερικό νόημα.

Σύντομα στην Αστάνα

Η Astana είναι ακόμα υπό κατασκευή, αλλά υπάρχουν μερικά πραγματικά εκπληκτικό έργα στα σκαριά. Εδώ είναι μερικά από αυτά.


Κεντρικές Αγορές


vyonyx_foster_central_markets_astana_01

Σχεδιασμένο από τον καλό φίλο μας Norman Foster. 

Τρελοι Πυργοι (δεν είναι η επίσημη ονομασία)


1064seventowersplannedforastanakazakhstan_pic1

Οσο βλεπει το Μάτι Στάδιο (όχι η επίσημη όνομασία)


astanastadium

Συμπερασμα


Ως μέλη της παγκόσμιας ελίτ που πληρούν τις προϋποθέσεις που απαιτούνται για την ενωση του κοσμου σε μια ενιαία κυβέρνηση, αυτοι διασκορπιζουν σε όλο τον κόσμο σύμβολα της εξουσίας τους. Το γεγονός ότι ο γενικός πληθυσμός δεν έχει καμία ιδέα για το τι αντιπροσωπεύουν αυτές οι δομές είναι ακριβώς ο λόγος για τον οποίο τα σχέδιά τους πάνε μπροστά αδιαμφισβήτητα και απαρατήρητα. Αλλά αυτά τα σχέδια υπαρχουν εδώ για πολύ καιρό τώρα. 


Ο Manley P. Hall έγραψε το 1918: 

"Όταν ο όχλος κυβερνά; ο άνθρωπος διέπεται από άγνοια. Oταν η εκκλησία κυβερνά; αυτός κυβερνάται από τη δεισιδαιμονία. και το όταν το κράτος κυβερνά; αυτός κυβερνάται από το φόβο. Πριν οι άνθρωποι να καταφερουν να ζησουν μαζί σε αρμονία και κατανόηση, η άγνοια, πρέπει να μετουσιωνθει σε σοφία, η δεισιδαιμονία σε μια πεφωτισμένη πίστη και ο φόβος σε αγάπη "

Ο οχλος είναι ίσος με τη δημοκρατία, η εκκλησία είναι ίση με τη θρησκεία και το κράτος είναι ίσο με τις χώρες. Με άλλα λόγια, προτού οι άνδρες μπορούν να ζουν σε αρμονία, θα πρέπεινα καταργηθει η δημοκρατία (επειδή η μάζα είναι πολύ χαζή), οι θρησκείες (επειδή είναι δεισιδαιμονίες) και διευκρινίζει (να γιατί χρειαζόμαστε μια παγκόσμια κυβέρνηση). 


Και συνεχίζει: 

"Η τέλεια κυβέρνηση της γης πρέπει να είναι διαμορφωμένη τελικά μετά την θεϊκή της κυβέρνησης με την οποία διατάσσεται το σύμπαν. Εκείνη την ημέρα, όταν η τέλεια τάξη αποκατασταθεί, με την παγκοσμια ειρήνη και το καλο θριαμβευσει, οι ανθρωποι δε θα αναζητουν πλέον την ευτυχία, γιατι αυτη θα αναβλύζει απο μέσα τους "

Καλο δεν ακουγεται; Μόνο μια απλη παρενθεση.... Όταν αυτό θα συμβεί, το μεγαλύτερο μέρος του παγκόσμιου πληθυσμού θα είναι νεκρό. 

Μετα την εν λόγω σημείωση, σας ευχομαι καλή σας μέρα.(πηγή)

φωτογραφίες ἀπὸ ἐδῶ, ἐδῶ κι ἐδῶἐδῶ
Επιμελεια - Μεταφραση για το ΔΙΟΡΑΤΙΚΟΝ: ORI ORI....

   

ΚΑΝΕ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΣΤΟ FB ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ! ! ! 
 Τα περισσότερα άρθρα είναι αναδημοσιεύσεις που αξίζει να διαβαστούν επειδή κατά τη γνώμη μας ακόμα και μέσα σε κάποιο ψέμα κρύβεται πάντα μια αλήθεια. Στόχος είναι μέσα από την πολύπλευρη ενημέρωση να αποκαλυφθεί. Ή κρίση είναι πάντα δική σας.
ΕΧΕΙΣ BLOG-SITE;;; ΞΕΚΙΝΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ ΤΩΡΑ...


loading...



ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου





loading...