...{ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ.... ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΑΣ- ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥΜΕ ΑΛΛΟ BLOG ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ GOOGLΕ, ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ή ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΑΡΘΡΑ, ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΛΠ}

Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

ΣΟΚ!!! Τους κάρφωσε το “Βήμα”: Εγκληματική Οργάνωση η ΝΔ με κίνητρο τον οικονομικό προσπορισμό!


Μαύρο χρήμα στα ταμεία της συμμορίας μπροστά στα μάτια Σαμαρά
Η καθεστωτική φυλλάδα «το Βήμα» προχωρά σε μια αποκάλυψη η οποία πέραν του ότι προκαλεί -και μάλιστα αγρίως- το δημόσιο αίσθημα,αποτελεί την ατράνταχτη απόδειξη πως η ΝΔ του Σαμαρά πληροί όλες τις προϋποθέσεις προκειμένου να χαρακτηριστεί από την ελληνική Δικαιοσύνη εγκληματική οργάνωση!
Συγκεκριμένα, η στήλη «Βηματοδότης» αναφέρει τα κάτωθι εξόχως αποκαλυπτικά: «Τελικά έγιναν έτσι όπως σας τα είχα προαναγγείλει. Σε αυτό το πολυσυζητημένο γεύμα των γαλάζιων βουλευτών προς τον πρωθυπουργό Αντ. Σαμαρά που οργανώθηκε στη Χαλκιδική για τα 40 χρόνια της ίδρυσης της ΝΔ, η είσοδος ήταν δωρεάν. Η έξοδος όμως;
Την ώρα που οι βουλευτές τελείωναν το γεύμα (και τι γεύμα, σαλάτα, κοτόπουλο ψητό κ.τ.λ.) εμφανιζόταν ένα κομματικό στέλεχος και τους ζητούσε... 20 ευρώ! «Ρεφενέ, είπαμε, ρε παιδιά, το ταμείο είναι μείον» τους έλεγε. Οι πάντες είτε από φιλοτιμία είτε από πατριωτισμό προς το κόμμα έδωσαν το 20ευρο. Αλλά δεν πήραν από κανέναν... απόδειξη. Έφαγαν, ήπιαν, πλήρωσαν και δεν πήραν απόδειξη. Γίνεται;», αναφέρει το δημοσίευμα.


Η απάντηση είναι αυτονόητη: φυσικά και ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!
Τι αποκαλύπτει λοιπόν ο «Βηματοδότης»; Δίνει στεγνά στις αρμόδιες αρχές, ΣΔΟΕ και Δικαιοσύνη, την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας, η οποία εισπράττει μαύρο χρήμα! Όλα τα παραπάνω συνέβησαν σε επίσημη εκδήλωση του κόμματος-συμμορία και μάλιστα μπροστά στα μάτια του αρχηγού του, Αντώνη Σαμαρά.

Στην περίπτωση του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή και της εις βάρος του άθλιας πολιτικής σκευωρίας, οι ελεγκτικές αρχές καθ’ υπόδειξιν της πολιτικής και δικαστικής εξουσίας ξεψάχνισαν κυριολεκτικά τόσο τα κεντρικά γραφεία του κόμματος όσο και τις Τοπικές Οργανώσεις, αναζητώντας τα πειστήρια επιβεβαίωσης μυριάδων πληρωμένων, συκοφαντικών δημοσιευμάτων και ρεπορτάζ, που έκαναν λόγο για «μαύρα ταμεία και μαύρους χρηματοδότες» της Χρυσής Αυγής. Όλα αυτά, αποδείχθηκαν φαιδρές συκοφαντίες, εμπνευσμένες από νοσηρούς εγκεφάλους εχθρικά διακείμενους προς τη Χρυσή Αυγή και αναπαρήχθησαν από τους πληρωμένους ρουφιάνους του αντεθνικού και διεφθαρμένου Καθεστώτος.

Το πόρισμα του ΣΔΟΕ για το νόμιμο κόμμα Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή, έκλεισε δια παντός το καπάκι της ανυπόφορης μπόχας και δυσωδίας των εγχώριων καθεστωτικών μέσων μαζικής εξαπάτησης.

Εν προκειμένω όμως, το κόμμα του Αντώνη Σαμαρά, το κλεπτοκρατικό μόρφωμα της Συγγρού, συνιστά αναμφιβόλως και με τεκμήρια, εγκληματική συμμορία η οποία έχει πυραμιδική μορφή (είναι ιεραρχικά δομημένο), λειτουργεί υπό την αρχή του αρχηγού (Führerprinzip) –βουλευτές διαγράφονται απευθείας από τον φυρερίσκο Σαμαρά όταν δεν ψηφίζουν κυβερνητικά νομοσχέδια (βλέπε περίπτωση διαγραφής Νικήτα Κακλαμάνη) και τέλος, έχει ως στόχο της εγκληματικής της δραστηριότητας τον οικονομικό προσπορισμό των μελών της!
Ιδιαίτερα το τελευταίο σκέλος, εκείνο του οικονομικού προσπορισμού το οποίο αποκαλύπτει ο «Βηματοδότης», καλύπτει τον ορισμό της Σύμβασης του Παλέρμο η οποία έχει γίνει αποδεκτή από το έτος 2000 και η οποία αποσαφηνίζει πως απαιτείται ο οικονομικός προσπορισμός των μελών μιας οργάνωσης, προκειμένου αυτή να χαρακτηριστεί ως εγκληματική!

Αναμφισβήτητα, το δημοσίευμα της καθεστωτικής φυλλάδας αποτελεί την κορυφαία απόδειξη/μαρτυρία, η οποία καίει την συμμορία της ΝΔ και δένει την κατηγορία της εγκληματικής οργάνωσης. Κανείς δεν δύναται να ισχυριστεί πως η είσπραξη μαύρου χρήματος σε επίσημη -δήθεν κομματική- εκδήλωση της συμμορίας έγινε εν αγνοία του φυρερίσκου της, μιας και η παράνομη δραστηριότητα έγινε μπροστά στα μάτια του και συνεπώς με τη συγκατάθεση-διαταγή του! Τα ανωτέρω δεν τα λέει αυθαιρέτως η Χρυσή Αυγή, τα καρφώνει - για τους δικούς του λόγους - η καθεστωτική φυλλάδα «το Βήμα».

Υπενθυμίζεται ότι συμφώνως προς το Νόμο, η συμμορία της ΝΔ όφειλε να αποδώσει σε όσους έδωσαν χρήματα για το κομματικό ταμείο της στην συγκεκριμένη εκδήλωση, κουπόνι θεωρημένο από το Λογιστήριο της Βουλής.

Σαφώς και οι αρμόδιες ελεγκτικές αρχές (ΣΔΟΕ) θα έπρεπε ευθύς με τη δημοσιοποίηση του θέματος να ελέγξουν την καταγγελία και να πράξουν τα δέοντα, ενώ η δικαιοσύνη οφείλει να παρέμβει διότι η συμμορία του Αντώνη Σαμαρά η οποία εξουσιάζει τυραννικά το Λαό μας, κατακλέβει το ελληνικό δημόσιο και γεμίζει τα ταμεία της με μαύρο χρήμα, αγνώστων για την ώρα χρηματοδοτών, που στηρίζουν τις εγκληματικές της δραστηριότητες!

Όταν κάθε Έλληνας πολίτης υπόκειται σε αυστηρούς ελέγχους και εξοντωτικά πρόστιμα για κάθε φορολογική παράβαση, τότε στην περίπτωση της εγκληματικής συμμορίας του Σαμαρά επιβάλλεται η άμεση παρέμβαση των διωκτικών αρχών, ούτως ώστε οι κλέφτες να καθίσουν στο εδώλιο του κατηγορουμένου!

Η εγκληματική συμμορία ΝΔ κλέβει τον Ελληνικό Λαό – ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για να ξεβρωμίσει ο τόπος!

Ευάγγελος Καρακώστας


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου





loading...