...{ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ.... ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΑΣ- ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥΜΕ ΑΛΛΟ BLOG ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ GOOGLΕ, ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ή ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΑΡΘΡΑ, ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΛΠ}

Κυριακή 15 Μαρτίου 2015

Οργή Καμμένου εναντίον του Μάρτιν Σουλτς / Rage of Kammenos against Martin Schulz


Την οργισμένη αντίδραση του υπουργού Άμυνας, Πάνου Καμμένου, προκάλεσε η έκκληση του προέδρου του ευρωκοινοβουλίου, Μάρτιν Σουλτς, προς τονΑλέξη Τσίπρα, να βάλει τέλος στο συνασπισμό με τη «λαϊκιστική δεξιά», χαρακτηρίζοντας«λάθος» τη συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ.
«Θεωρώ τον σημερινό συνασπισμό του αριστερού κόμματος με αυτούς τους δεξιούς λαϊκιστές ως λάθος», δηλώνει ο κ. Σουλτς στην Frankfurter Allgemeine Sonntagszeitung και προσθέτει ότι το επισήμανε και στον ίδιο τον κ. Τσίπρα κατά την συνάντηση που είχαν την Παρασκευή στις Βρυξέλλες.
Αναφερόμενος στον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνο Καμμένο, ο Σουλτς δηλώνει ότι «σε σύγκριση με τον κ. Καμμένο, ο ελέφαντας στο κατάστημα με τις πορσελάνες μοιάζει με διπλωμάτη που ξέρει να ελίσσεται».

Οργή Καμμένου 

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας απάντησε μέσω Twitter, παραθέτοντας ένα άρθρο που αφορούσε την οργή που που είχε εκφράσει ο Σουλτς εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ, όταν είχε ερωτηθεί από τον Νίκο Χουντή για τη διαφθορά των πολιτικών στη Γερμανία. 

Ο κ. Καμμένος συνέχισε παραθέτοντας σειρά δημοσιευμάτων για την υπόθεση.



affiliate marketing βγαλε χρηματα online
καζινο casino λεφτα χρηματα online ρουλετα ποκερ
nooz

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου





loading...