...{ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ.... ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΑΣ- ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥΜΕ ΑΛΛΟ BLOG ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ GOOGLΕ, ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ή ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΑΡΘΡΑ, ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΛΠ}

Κυριακή 5 Ιουλίου 2015

SINGURAL LOGIC: Στις 20:15 η πρώτη εκτίμηση του αποτελέσματος – Δεν θα υπάρξει παράταση στη ψηφοφορία / SINGURAL LOGIC: At 20:15 the first estimate of effect - There will be no extension to vote

       SINGURAL LOGIC: Στις 20:15 η πρώτη εκτίμηση του αποτελέσματος – Δεν θα υπάρξει παράταση στη ψηφοφορία

   Στις 20:15 και έπειτα από μια ώρα από το κλείσιμο της κάλπης αναμένεται η πρώτη εκτίμηση αποτελέσματος του δημοψηφίσματος, ενώ στις 21:00 το βράδυ αναμένουμε τα πρώτα αποτελέσματα όταν και θα φτάνουμε στο 10% της μέτρησης ψήφου. Σε περίπτωση που η διαφορά είναι μικρότερη από 4%, τότε τα αποτελέσματα θα αρχίσουν να ανακοινώνονται πιο αργά.

Αν δεν υπάρχει καθαρή διαφορά τεσσάρων ποσοστιαίων μονάδων μεταξύ του «ναι» και του «όχι» δεν θα είναι ασφαλής η εκτίμηση εκλογικού αποτελέσματος, όπως ειπώθηκε στη συνέντευξη Τύπου σχετικά με τις διαδικασίες του δημοψηφίσματος που δόθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στο υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης. Η πρώτη εκτίμηση αποτελέσματος από την εταιρεία πληροφορικής Singular Logic υπολογίζεται ότι θα δοθεί στις 21.00 υπό την προϋπόθεση ότι οι θα κάλπες θα κλείσουν στις 19.00, καθώς είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο αν χρειαστεί, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, να υπάρξει παράταση - μπορεί να δοθεί το αργότερα για δύο ώρες μετά να ολοκληρωθεί η ψηφοφορία.

Όπως ανέφερε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Singular Logic κ. Μιχάλης Καριώτογλου, «υπό κανονικές συνθήκες γύρω στις 21.00 θα πρέπει να έχουμε μια ασφαλή εκτίμηση. Αυτό όμως εξαρτάται από πάρα πολλά πράγματα. Ένα από τα πιο βασικά είναι ποια θα είναι η διαφορά μεταξύ των δύο ερωτημάτων. Η στατιστική επιστήμη λέει ότι πρέπει να έχουμε τουλάχιστον 10% των αιτημάτων με καλή κατανομή, που σημαίνει να είναι από όλη τη χώρα και η διαφορά μεταξύ των δύο ερωτημάτων να είναι τουλάχιστον τέσσερις μονάδες. Εάν όλα αυτά ισχύουν, στις 21.00 η ώρα θα μπορέσουμε να σας δώσουμε μια ασφαλή εκτίμηση. Πάντα με την υπόθεση ότι οι κάλπες κλείνουν στις 19.00».
«Εάν υπάρξει μια αλλαγή στη διαδικασία», συμπλήρωσε ο Καριώτογλου, «πιθανόν η ώρα ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων, του πρώτου αποτελέσματος που θα δείτε και κατά συνέπεια και της δικής μας εκτίμησης, μπορεί να αλλάξει. Σε κάθε περίπτωση αυτό το οποίο σας λέω είναι ότι εάν ισχύουν οι προϋποθέσεις που είπα πριν, η δική μας ανακοίνωση θα γίνει δύο ώρες μετά το πρώτο αποτέλεσμα που θα δείτε».
Όπως ειπώθηκε, για την εκτίμηση του αποτελέσματος πρέπει να ισχύουν δύο κριτήρια: Το ένα είναι να υπάρχει το αποτέλεσμα για το 10% των εκλογικών τμημάτων, περίπου 2.300 εκλογικά τμήματα, τα μισά από εκείνα που στείλουν μέσω των συσκευών SRP, του συστήματος μετάδοσης αποτελεσμάτων μέσω κινητού τηλεφώνου - συνολικά θα λειτουργήσουν 19.159 εκλογικά τμήματα σε όλη τη χώρα. Και αυτό γιατί θεωρείται ότι σε αυτό το ποσοστό έχει σταθεροποιηθεί το αποτέλεσμα. Το δεύτερο είναι το 10% των εκλογικών τμημάτων να είναι ομαλά κατανεμημένα στην επικράτεια.
Ο υπουργός Εσωτερικών κ. Νίκος Βούτσης επισήμανε ότι το δημοψήφισμα διεξάγεται μέσα σε πρωτόγνωρα δυσμενείς συνθήκες, κοινωνικοοικονομικές, και ελπίζει ότι το ίδιο κλίμα θα επικρατήσει ως και το βράδυ της Κυριακής όπως και μέχρι τώρα ο λαός έχει δείξει μια εξαίρετη συμπεριφορά, με ψυχραιμία, νηφαλιότητα, απαντοχή. Ο κ. Βούτσης θεωρεί ότι το στοιχείο αυτό, ανεξαρτήτως αποτελέσματος, θα ληφθεί υπόψη και ως τέτοιο θα προσμετρηθεί στα συν για το πώς θα επιλυθούν ζητήματα και για τις εξελίξεις τις επόμενες ημέρες.
Από την πλευρά του ο γενικός γραμματέας του υπουργείου κ. Κώστας Πουλάκης εξέφρασε την πεποίθηση ότι θα ολοκληρωθεί η διαδικασία του δημοψηφίσματος με επιτυχία χάρις στην εμπειρία και την αποτελεσματική όλων των εργαζομένων του υπουργείου. Επισήμανε δύο σημεία. Αφενός για πρώτη φορά μετά 41 χρόνια γίνεται ένα δημοψήφισμα και παρακολουθεί όλος ο κόσμος, εστιάζοντας στο ενδιαφέρον που έχει η εκλογική αναμέτρηση διεθνώς. Υπογράμμισε ότι το δημοψήφισμα ανέλαβε να το διεκπεραιώσει το υπουργείο μέσα σε έξι ημέρες, κάτι που είναι πρωτόγνωρο γεγονός. Αυτό όχι μόνο για το ΥΠΕΣ αλλά και για την εταιρεία, που με την τεχνογνωσία της συνεισφέρει στην επιτυχή διαδικασία. Σημείωσε επίσης ότι όλα γίνονται σε μια εβδομάδα όπου υπάρχει η τραπεζική αργία με όλα τα προβλήματα που δημιουργεί και σε αυτή την προσπάθεια.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΕΔΩ


καζινο casino λεφτα χρηματα online ρουλετα ποκερβιταμινες υγιεινη διατροφη συμπληρωματα

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου





loading...