...{ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ.... ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΑΣ- ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥΜΕ ΑΛΛΟ BLOG ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ GOOGLΕ, ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ή ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΑΡΘΡΑ, ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΛΠ}

Παρασκευή 25 Δεκεμβρίου 2015

ΣΟΚ! Υπάρχουν υβρίδια ανθρώπων και ζώων! Ζωντανές κούκλες υβρίδια προς πώληση

       Φωτογραφία για ΣΟΚ! Υπάρχουν υβρίδια ανθρώπων και ζώων! Ζωντανές κούκλες υβρίδια σε pet shop προς πώληση
   
Πάνω από 150 έμβρυα υβρίδια ανθρώπων-ζώων δημιούργησαν επιστήμονες σε εργαστήρια της Βρετανίας. Ο λόγος...;

Η εύρεση θεραπείας για ανίατες ασθένειες. Αυτό όμως που πρέπει να μας προκαλεί περιέργεια είναι πως τα συγκεκριμένα υβρίδια δημιουργήθηκαν κρυφά, τα τελευταία χρόνια σε εργαστήρια του Ηνωμένου Βασιλείου.

Το θέμα έφτασε να γίνει γνωστό αφού υπάρχει «ηθικός» και «ιατρικός» σκοπός και δεν υπάρχει λόγος τα πειράματα να γίνονται εν αγνοία του κόσμου. Εντύπωση προκαλεί η απάντηση που έδωσε ο υπεύθυνος καθηγητής Robin Lovell-Badge του Medical Research Council’s National Institute for Medical Research: «Ο λόγος που γίνονται αυτά τα πειράματα είναι για να κατανοήσουμε την πρώιμη ανθρώπινη ανάπτυξη αλλά και για να βρούμε θεραπείες σε σοβαρές ασθένειες. Σαν επιστήμονας αισθάνομαι ότι υπάρχει ηθικό χρέος να συνεχιστεί αυτή η έρευνα».

Μπορεί προς το παρόν η συγκεκριμένη έρευνα να έχει σταματήσει λόγο έλλειψης οικονομικών πόρων, αλλά οι επιστήμονες που ασχολούνται με αυτή είναι βέβαιοι ότι η «δουλειά» τους θα συνεχιστεί στο μέλλον.

Το ερώτημα είναι ποιοι και με ποιο σκοπό θα εκμεταλλευτούν αυτές τις «αλλαγές»; Τι συνέπειες θα έχουν στους Νόμους της Φύσης; Πόσα από αυτά τα πειράματα που κατά καιρούς ξεβράζονται στην θάλασσα ή βρίσκονται ανορθόδοξα σε ερήμους είναι πλαστά, αυθεντικά ή «δημιουργήματα» των συγκεκριμένων ή άλλων επιστημόνων; Στο παρακάτω βίντεο αποτυπώνεται η μεγαλύτερη απειλή του 21ου αιώνα για την ανθρωπότητα.





 Τα περισσότερα άρθρα είναι αναδημοσιεύσεις που αξίζει να διαβαστούν επειδή κατά τη γνώμη μας ακόμα και μέσα σε κάποιο ψέμα κρύβεται πάντα μια αλήθεια. Στόχος είναι μέσα από την πολύπλευρη ενημέρωση να αποκαλυφθεί. Ή κρίση είναι πάντα δική σας.

loading...



newsnowg

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου





loading...