...{ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ.... ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΑΣ- ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥΜΕ ΑΛΛΟ BLOG ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ GOOGLΕ, ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ή ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΑΡΘΡΑ, ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΛΠ}

Δευτέρα 19 Μαΐου 2014

ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΑΙΔΟΦΙΛΩΝ . Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΠΡΟΧΩΡΑ ΑΚΑΘΕΚΤΗ

       Αποτέλεσμα εικόνας για ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΑΙΔΟΦΙΛΩΝ . Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΠΡΟΧΩΡΑ ΑΚΑΘΕΚΤΗ

THE SEXUALIZATION OF CHILDREN BY THE JEW-CONTROLLED MEDIA.

ΑΠΟΦΑΣΗ ΦΡΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΧΑΓΗΣ !

Καμαρώστε τα σιχάματα της ευρώπης.
ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΗΚΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ, ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ;..
ΔΙΑΦΉΜΙΣΗ ΑΡΩΜΑΤΟΣ ΤΟ 1980
Καμαρώστε τον πολιτισμό της Δύσης, που τόσο λυσσασμένα προσπαθούν να μας πείσουν ότι ανήκουμε οι πολιτικές μαριονέτες μας.
Σήμερα έγινε το πρώτο βήμα νομιμοποίησης της παιδοφιλίας.
Κάπως έτσι ξεκίνησε κάποτε και η ομοφυλοφιλία.
Και κάπως έτσι κάποτε θα φτάσουμε στις προφητείες του Αγίου Ανδρέα του δια Χριστού σαλού.
ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΦΡΙΚΗΣ…
Μετά την απόφαση του Τοπικού Δικαστηρίου της Χάγης, η οποία βασιζόμενη στην ελευθερία της έκφρασης, του εκλέγειν και εκλέγεσθαι, δεν απαγόρευσε την ίδρυσή του, η Ολλανδική Κυβέρνηση αναγνώρισε και επίσημα το νεοϊδρυθέν Κόμμα των Παιδοφίλων (PNVD).
Σε αυτή την περίπτωση η ελευθερία της έκφρασης λειτούργησε εναντίον των δικαιωμάτων των παιδιών.
Βασικοί στόχοι του κόμματος είναι:
- Η νομιμοποίηση της σεξουαλικής επαφής μεταξύ ενηλίκων και ανηλίκων από 12 ετών

- Η νομιμοποίηση της κατοχής παιδικού πορνογραφικού υλικού για προσωπική χρήση.

JonBenet Ramsey, a child with eyes

that saw far too much for her young age.

THE SEXUALIZATION OF CHILDREN IN VOGUE MAGAZINE
First published by:
Disturbing Sex Kitten French Vogue Photoshoot Featuring Children


“This issue of French Vogue features a truly disturbing photo shoot featuring young girls (around 6 years old) in heavy make-up, high heels and designer clothes. Some pictures actually “sexualize” these girls by placing them in strange settings.

Notice the presence of feline prints in many photos – a reference Sex Kitten programming (aka Beta Programming). Lost of innocence, premature sexualization, awkward settings, ritual abuse, blank stares…the pics truly reek of mind controlled children.



“Cadeaux” mens “gifts” and, in the context of this last pic, the term takes a truly sickening meaning.


These two would look a lot better if they were normal little girls on the beach rather than over made up Texas beehive girls in “full glitz”.



Update: 18.05.2012

Χαμόγελο του Παιδιού: «Δεν υπάρχει κόμμα παιδοφίλων στην Ολλανδία»



Με ανακοίνωσή της η οργάνωση «Το χαμόγελο του παιδιού» διαψεύδει τα σενάρια περί νομιμοποίησης κόμματος παιδοφίλων στην Ολλανδία, τονίζοντας πως μετά από κινητοποιήσεις το εν λόγω κόμμα δεν πήρε ποτέ άδεια και διαλύθηκε το 2010.

Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η είδηση αυτή αφορά σε παλιότερη υπόθεση, που συγκεκριμένα έλαβε χώρα το 2006. Το «κόμμα» PNVD, αιτήθηκε αδειοδότηση για την κάθοδο του στις βουλευτικές εκλογές στην Ολλανδία, την οποία ωστόσο δεν εξασφάλισε ποτέ κατόπιν εγχώριων και διεθνών αντιδράσεων.
Συγκεκριμένα η κυβέρνηση της Φινλανδίας, έχοντας την Προεδρία της Ε.Ε. κατά το 2006, αιτήθηκε την καταστολή της δράσης του Κόμματος των Παιδοφίλων στην κυβέρνηση της Ολλανδίας και παρέδωσε στον Επίτροπο της Ε.Ε. κ. Franco Frattini, Αρμόδιο για Εσωτερικές Υποθέσεις, καθώς και στον Υπουργό Δικαιοσύνης της Ολλανδίας υπογραφές διαμαρτυρίας χιλιάδων πολιτών της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την ενδεχόμενη κάθοδό του PNVD στις βουλευτικές εκλογές.

Ο σύλλογος «Το Χαμόγελο του Παιδιού» συμμετείχε ενεργά στην ανωτέρω κινητοποίηση, συλλέγοντας υπογραφές διαμαρτυρίας Ελλήνων πολιτών, ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα των διεθνών και ευρωπαϊκών οργανισμών, με τους οποίους συνεργάζεται στις τεράστιες προσπάθειες που καταβάλλει για την υπεράσπιση των παιδιών σε όλα τα επίπεδα.

Το PNVD ποτέ δεν κατάφερε να εξασφαλίσει νομιμοποίηση, ποτέ δεν κατήλθε σε εκλογές και τελικά διαλύθηκε το 2010.

Δυστυχώς η είδηση αυτή επανέρχεται αρκετά συχνά, ετεροχρονισμένα, μέσω ηλεκτρονικών κυρίως αναδημοσιεύσεων, με αποτέλεσμα να αναπαράγεται χωρίς να έχει διασταυρωθεί η χρονική της ανακολουθία.

Θεωρούμε πολύ σημαντική την ύπαρξη ευαισθητοποιημένων πολιτών, όπως εσείς, που τηρώντας υπεύθυνη στάση, απευθυνθήκατε στο σύλλογό μας, προκειμένου να διασταυρώσετε την ανωτέρω είδηση και συνακόλουθα, ευχαριστούμε πολύ για τη διάθεσή σας να συμβάλετε, προσυπογράφοντας.

Παρακαλούμε πολύ, όπως προωθήσετε το παρόν μήνυμα στις επαφές σας.
Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία ή διευκρίνιση καλέστε στον αριθμό 1056 που αντιστοιχεί στην «Εθνική Τηλεφωνική Γραμμή Για Τα Παιδιά SOS 1056», η οποία λειτουργεί όλο το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα και είναι δωρεάν από κινητό ή καρτοτηλέφωνο προκειμένου να συνομιλήσετε με Κοινωνικό Λειτουργό ή Ψυχολόγο».


Πηγή: Χαμόγελο του Παιδιού: «Δεν υπάρχει κόμμα παιδοφίλων στην Ολλανδία», http://www.iefimerida.gr/node/51217#ixzz31yYTAQne


    ΔΙΑΔΩΣΤΕ:



 Τα περισσότερα άρθρα είναι αναδημοσιεύσεις που αξίζει να διαβαστούν επειδή κατά τη γνώμη μας ακόμα και μέσα σε κάποιο ψέμα κρύβεται πάντα μια αλήθεια. Στόχος είναι μέσα από την πολύπλευρη ενημέρωση να αποκαλυφθεί. Ή κρίση είναι πάντα δική σας.




loading...



pentapostagma

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου





loading...