...{ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ.... ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΑΣ- ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥΜΕ ΑΛΛΟ BLOG ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ GOOGLΕ, ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ή ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΑΡΘΡΑ, ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΛΠ}

Κυριακή 22 Ιουνίου 2014

Γιατί δεν ενεργοποιούν το πρόγραμμα χαλαζικής προστασίας;;; Αν δεν το ξέρετε... Ελληνική εταιρεία τροποποιεί τον καιρό!

       

Γιατί δεν ενεργοποιούν το πρόγραμμα χαλαζικής προστασίας;;; Αν δεν το ξέρετε... 

Ελληνική εταιρεία τροποποιεί τον καιρό! (ΕΔΩ)


 Επειδή τώρα τελευταία έχουμε πήξει στους δήθεν μετεωρολόγους, που έρχονται και αφήνουν τα σχόλια τους, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η δυνατότητα τροποποίησης του καιρού υπάρχει και μάλιστα για τις μικροτροποποιήσεις στην Ελλάδα χρησιμοποιείται Ελληνική εταιρεία μέλος του Weather Modification Association. (Δεν το λέμε εμείς, οι ίδιοι το λένε στον ιστότοπό τους).

 Μέλος του Weather Modification Association αποτελεί και ο ΕΛΓΑ σύμφωνα με επίσημο έγγραφο που αναρτήθηκε στο "Διαύγεια".


Τι αποδεικνύει αυτό;;; 

Ότι η τροποποίηση του καιρού δεν είναι μια θεωρία συνωμοσίας. Εκτελείται και σε μικρή και σε μεγάλη κλίμακα!

Φανταστείτε λοιπόν την τροποποίηση του καιρού σε μεγαλύτερη κλίμακα είτε για στρατιωτικούς είτε για οποιουσδήποτε άλλους σκοπούς.


Η ερώτηση και απορία μας είναι λοιπόν....

Γιατί αφού υπάρχει το εθνικό πρόγραμμα χαλαζικής προστασίας από το Κέντρο Μετεωρολογικών Εφαρμογών του ΕΛΓΑ δεν ενεργοποιείται;

Γιατί αφήνουν τους παραγωγούς για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στη μοίρα τους;

Πολλαπλή σύμπτωση παύει να είναι σύμπτωση.... Κάτι κρύβεται από πίσω...

Απάντηση δεν περιμένουμε να πάρουμε από κανέναν (όπως πάντα άλλωστε).

    ΔΙΑΔΩΣΤΕ:



 Τα περισσότερα άρθρα είναι αναδημοσιεύσεις που αξίζει να διαβαστούν επειδή κατά τη γνώμη μας ακόμα και μέσα σε κάποιο ψέμα κρύβεται πάντα μια αλήθεια. Στόχος είναι μέσα από την πολύπλευρη ενημέρωση να αποκαλυφθεί. Ή κρίση είναι πάντα δική σας. 




loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου





loading...