...{ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ.... ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΑΣ- ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥΜΕ ΑΛΛΟ BLOG ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ GOOGLΕ, ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ή ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΑΡΘΡΑ, ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΛΠ}

Τρίτη 29 Μαρτίου 2016

Αεροπειρατεία σε πτήση της Egypt Air που προσγειώθηκε στη Λάρνακα / Hijacking in flight of Egyptair that landed in Larnaca

       Αεροπειρατεία σε πτήση της Egypt Air που προσγειώθηκε στη Λάρνακα

Πληροφορίες ότι ο αεροπειρατής μπήκε στο πιλοτήριο κρατώντας όπλο και εκρηκτικά - Το Airbus 320 εκτελούσε εσωτερική πτήση Αλεξάνδρεια-Κάιρο - Σύγχυση με τον αριθμό των επιβατών

Συναγερμός σήμανε το πρωί της Τρίτης στην Κύπρο για αεροπλάνο στο οποίο έχει εκδηλωθεί αεροπειρατεία.

Το αεροσκάφος είναι ένα Airbus 320 των αιγυπτιακών αερογραμμών (Egypt Air) και προσγειώθηκε στις 8:46 στο αεροδρόμιο της Λάρνακας. 

Εκτελούσε την εσωτερική πτήση MS181 Αλεξάνδρεια-Κάιρο και είχε απογειωθεί από την Αλεξάνδρεια στις 8 το πρωί. Σύμφωνα με κυπριακά ΜΜΕ, η αεροπειρατεία εκδηλώθηκε όταν το αεροσκάφος βρισκόταν 70 μίλια από το αεροδρόμιο της Λάρνακας. Σύγχυση επικρατεί με τον αριθμό των επιβατών καθώς νεώτερες πληροφορίες θέλουν τους επιβάτες να είναι 55 με 7μελες πλήρωμα ενώ νωρίτερα πληροφορίες μιλούσαν για 81 επιβάτες.

Όπως μεταδίδουν διεθνή μέσα ενημέρωσης οι πιλότοι του αεροσκάφους επικοινώνησαν με τους ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας ζητώντας τους να πραγματοποιήσουν έκτακτη προσγείωση στο αεροδρόμιο της Λάρνακας εξαιτίας της αεροπειρατείας. Σύμφωνα με πληροφορίες ο αεροπειρατής μπήκε στο πιλοτήριο και ζήτησε από τον πιλότο να κατευθυνθεί προς τη Κύπρο. Κατά τις ίδιες πηγές είναι οπλισμένος και σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες έχει εκρηκτικά.

Αν και αστυνομικές πηγές ανέφεραν αρχικά στο protothema.gr πως υπήρχαν συγκεχυμένες πληροφορίες για το υπήρχαν αεροπειρατές επί του αεροσκάφους ή αν επρόκειτο για απειλή τοποθέτησης εκρηκτικού μηχανισμού, εκπρόσωπος της εταιρείας που μίλησε στο Bloomberg επιβεβαίωσε ότι πρόκειται για αεροπειρατεία.

Η αστυνομία της Κύπρου έχει τεθεί σε ύψιστο συναγερμό και ήδη έχει συγκληθεί ευρεία διυπουργική σύσκεψη στο υπουργείο Δικαιοσύνης. 

Για προληπτικούς λόγους στο αεροδρόμιο Λάρνακας έχουν φτάσει ασθενοφόρα ενώ δεν υπάρχει ακόμα έξοδος κανενός επιβάτη από το αεροσκάφος ούτε επικοινωνία με τους αεροπειρατές. 

Πληροφορίες φέρουν, επίσης, τους αεροπειρατές να προτίθενται να αφήσουν γυναίκες και παιδιά Αιγυπτιακής καταγωγής να αποβιβαστούν από το αεροσκάφος.

Για πολλούς σήμερα ξυπνούν μνήμες του Φεβρουαρίου του 1978 τότε που πάλι είχε σημειωθεί αεροπειρατεία στην Κύπρο όταν η χώρα βρέθηκε άθελά της στο επίκεντρο των ενδοαραβικών διενέξεων, ενόψει των συμφωνιών του Καμπ Ντέιβιντ.
   

 Τα περισσότερα άρθρα είναι αναδημοσιεύσεις που αξίζει να διαβαστούν επειδή κατά τη γνώμη μας ακόμα και μέσα σε κάποιο ψέμα κρύβεται πάντα μια αλήθεια. Στόχος είναι μέσα από την πολύπλευρη ενημέρωση να αποκαλυφθεί. Ή κρίση είναι πάντα δική σας. 


loading...



protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου





loading...