...{ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ.... ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΑΣ- ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥΜΕ ΑΛΛΟ BLOG ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ GOOGLΕ, ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ή ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΑΡΘΡΑ, ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΛΠ}

Τρίτη 28 Ιουνίου 2016

Η ΦΩΤΙΑ ΚΑΤΑΚΑΙΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ 4η ΜΕΡΑ ΣΤΑ ΔΕΡΒΕΝΟΧΩΡΙΑ! ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΘΗΚΗ ΠΥΡΟΜΑΧΙΚΩΝ! ΜΥΡΙΖΕΙ ΚΑΠΝΙΛΑ ΚΑΙ ...ΣΤΑΖΕΙ ΣΤΑΧΤΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ! ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΙ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ... / The FIRE burns ALL FOR 4th DAY IN Dervenochoria! AT RISK HOUSES AND STORAGE AMMUNITION! Smells smokiness ... AND dripping ASH IN ALL ATTICA!

       

Μετά από έναν τιτάνιο αγώνα των πυροσβεστών για τρίτο συνεχόμενο 24ωρο με τις φλόγες στα Δερβενοχώρια και ενώ διαβλέπονταν ότι η φωτιά θα μπορούσε να κατασβεσθεί, μία
απότομη αλλαγή των ανέμων προκάλεσε νέες αανζωπυρώσεις, στο μέτωπο στο νότιο τμήμα και η...
φωτιά είναι πλέον εκτός ελέγχου.

Από το πρωί η ένταση των ανέμων είχε πέσει στην περιοχή της μεγάλης φωτιάς στα Δερβενοχώρια και οι πυροσβέστες είχαν καταφέρει να περιορίσουν τα δύο μεγάλα μέτωπα της φωτιάς.

Ωστόσο, οι άνεμοι δυνάμωσαν επικίνδυνα με αποτέλεσμα να υπάρξει σφοδρή αναζωπύρωση της φωτιάς στο νότιο μέτωπο προς τη μεριά της Μαγούλας. 

Η φωτιά ξέφυγε πλέον από κάθε έλεγχο και κατευθύνεται προς την κοινότητα Πράσινο.

Σύμφωνα με πληροφορίες είναι σε απόσταση 400 μέτρων από τα πρώτα σπίτια του οικισμού Πράσινο, με τους πυροσβέστες και τα εναέρια μέσα να δίνουν μάχη ώστε να ελέγξουν τη φωτιά πριν φτάσει στα σπίτια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι υπάρχει έντονη ανησυχία καθώς το μέτωπο που αναζωπυρώθηκε είναι σε πολύ κοντινή απόσταση σε αποθήκες πυρομαχικών.

Στη μάχη της πυρόσβεσης στα Δερβενοχώρια μετέχουν 140 πυροσβέστες με 65 οχήματα, 113 άτομα πεζοπόρο τμήμα, 4 ελικόπτερα και 4 αεροσκάφη, ενώ συνδράμουν στην επιχείρηση 16 υδροφόρα οχήματα του Δήμου και 30 στρατιώτες.

ΥΓ.ΔΙΟΡΑΤΙΚΟΝ: Οποτε καιγονται τα παρθενα δαση μας το HAARP παραμενει σε αχρηστια... Η τροποποιηση καιρου κατα τα αλλα ειναι για το καλο της ανθρωποτητας.... Επισης τοσο πυροσβεστικο δυναμικο που βρισκεται??? Διοτι εγω δε βλεπω και πολλους να παλευουν, αλλα μπορει να ειμαι και τυφλος, στραβος, γκαβος.... δε ξερω...


    ΔΙΑΔΩΣΤΕ:



 Τα περισσότερα άρθρα είναι αναδημοσιεύσεις που αξίζει να διαβαστούν επειδή κατά τη γνώμη μας ακόμα και μέσα σε κάποιο ψέμα κρύβεται πάντα μια αλήθεια. Στόχος είναι μέσα από την πολύπλευρη ενημέρωση να αποκαλυφθεί. Ή κρίση είναι πάντα δική σας. 


loading...



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου





loading...