...{ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ.... ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΑΣ- ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥΜΕ ΑΛΛΟ BLOG ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ GOOGLΕ, ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ή ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΑΡΘΡΑ, ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΛΠ}

Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2016

ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΉ Η ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΊΑ!ΔΕΊΤΕ ΕΓΓΡΑΦΑ… / COMPULSORY TEACHING OF TURKISH IN SCHOOLS! SEE DOCUMENTS ...

       

Έχει τύχει να διαβάσετε το ΦΕΚ 867; μάλλον αγνοείτε και την ύπαρξή του. ΚΑΚΩΣ. 

Στο συγκεκριμένο φύλλο η Ελληνική Κυβέρνηση δηλώνει ρητά πως τα παιδιά στο Γυμνάσιο θα διδάσκονται Τούρκικα.

Μάλιστα γράφει το ΦΕΚ αυτολεξεί πως 

«με τη διδασκαλία της τουρκικής γλώσσα στο Γυμνάσιο επιδιώκεται οι μαθητές να αναπτύξουν την επικοινωνιακή ικανότητα προκειμένου να έρθουν σε επαφή με την επίσημη γλώσσα μιας γειτονικής χώρας, της Τουρκίας….»


Δεν μιλάμε για τη Θράκη, που έχει μία ιδιαιτερότητα, ούτε καν για κάποια νησιά τουριστικά (έστω να το κάλυπταν με οικονομική πρόφαση).

Ούτε επίσης γίνεται λόγος για προαιρετική διδασκαλία αυτής. Πανελλαδικά, υποχρεωτικά.

Μήπως στο τέλος θα είναι και μάθημα στις Πανελλήνιες για εισαγωγή στο Πανεπιστήμιο;


ΥΓ. ΔΙΟΡΑΤΙΚΟΝ: Τι καλα!!!! Η αληθεια βεβαια ειναι πως υπερβολικα πολλοι Τουρκοι μιλανε την Ελληνική Διάλεκτο, πραγμα που τους κανει να μας διαβαζουν στις εφημεριδες, στα κοινωνικα δικτυα και γενικα παντου.... Μυστικοί Πράκτορες κανονικοι κι απλοι πολιτες.... Τουλαχιστον με σωστη διαπαιδαγωγηση των παιδιων μας στο σπιτι βεβαιως βεβαιως διοτι απο αλλου.....θα γινουν κι αυτοι αντιστοιχοι δικοι μας πρακτορες... (Βλεπουμε το θετκο της υποθεσης για να μην τρελαθουμε τελειως...)

     ΔΙΑΔΩΣΤΕ:



 Τα περισσότερα άρθρα είναι αναδημοσιεύσεις που αξίζει να διαβαστούν επειδή κατά τη γνώμη μας ακόμα και μέσα σε κάποιο ψέμα κρύβεται πάντα μια αλήθεια. Στόχος είναι μέσα από την πολύπλευρη ενημέρωση να αποκαλυφθεί. Ή κρίση είναι πάντα δική σας. 



loading...



etsimravo

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου





loading...