...{ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ.... ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΑΣ- ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥΜΕ ΑΛΛΟ BLOG ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ GOOGLΕ, ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ή ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΑΡΘΡΑ, ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΛΠ}

Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2016

ΔΕ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ.... Ρωσικό εργαστήριο επινόησε τρόπο ώστε να αφαιρέσει το μαύρο στρώμα του δέρματος των μαύρων ανθρώπων!!!! (ΒΙΝΤΕΟ) / Unbelievable! A Russian Laboratory Has Invented A Way To Remove The Black Skin Layer Of Black People!!!! (VIDEO)

       

FOR ENG PRESS HERE

Άν ισχύει κατι τέτοι τότε είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ, ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΚΙ ΑΠΑΙΣΙΟ!!!! 


Καταρχήν αυτή η ανακάλυψη προσβάλει τρισεκατομμυρια υπερήφανους για την καταγωγή και το χρώμα τους ανθρώπους και κατά δεύτερον βολεύει τον κάθε πράκτορα να εισχωρήσει σε ξένο κράτος πολύ πιο εύκολα....


Διαβαστε να φριξετε!!!

Σύμφωνα λοιπον με δημοσίευμα τους, ερευνητές απο την Σχολή Θετικών Επιστημών Μόσχας, βρήκαν έναν τρόπο να αφαιρέσουν το μαύρο στρώμα του δέρματος, και να "ξασπρίσουν" γρήγορα έναν μαύρο άνθρωπο. 

Η θεραπεία γίνεται με ένα μείγμα από oxytane και βενζοδιαζεπίνης. 

Αρκούν 6 ώρες μουλιάσματος του "ασθενή" σε ένα λουτρό με 50 γραμμάρια αυτού του μίγματος ανά λίτρο νερού και το κολπάκι πέτυχε!!! Στη συνέχεια, το άνω στρώμα δερματάς το οποιο ειναι υπευθυνο για το χρώμα του ξεφλουδίζει χωρίς πρόβλημα!!!!

Το εργαστήριο είπε ότι 254 άτομα υποβλήθηκαν σε "θεραπεία" με το διάλυμα αυτό. 

Η ρωσική κυβέρνηση αναμένεται να "δωσει" στο κοινο τη θεραπεία σύντομα. 

Βαση των Ρωσικών αρχών, " Η θεραπεία μπορεί να είναι υψηλής σημασίας για τους μετανάστες με διαφορετικό χρώμα δέρματος, οι οποίοι θα αισθάνονται πιο "φυσικά" και ολοκληρωμένα όταν το χρώμα τους θα ταιριάζει με το βασικό χρώμα του δέρματος της χώρας που θα τους φιλοξενήσει" (στην προκειμένη περίπτωση μιλούν για την Ρωσία).

 Αυτή είναι μια ισχυρή άποψη κατα την γνωμη τους. αλλα επικρίνεται έντονα από τις οργανώσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

 Επιμελεια μεταφραση ΔΙΟΡΑΤΙΚΟΝ


     ΔΙΑΔΩΣΤΕ:



 Τα περισσότερα άρθρα είναι αναδημοσιεύσεις που αξίζει να διαβαστούν επειδή κατά τη γνώμη μας ακόμα και μέσα σε κάποιο ψέμα κρύβεται πάντα μια αλήθεια. Στόχος είναι μέσα από την πολύπλευρη ενημέρωση να αποκαλυφθεί. Ή κρίση είναι πάντα δική σας. 



loading...



whatsupic

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου





loading...