...{ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ.... ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΑΣ- ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥΜΕ ΑΛΛΟ BLOG ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ GOOGLΕ, ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ή ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΑΡΘΡΑ, ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΛΠ}

Δευτέρα 5 Ιουνίου 2017

Τώρα οι τοκογλύφοι ζητούν και την διαχείριση των ΕΣΠΑ.

       

Η επιλογή της Rothschild ως «τεχνικού συμβούλου» για την έξοδο της Ελλάδας στις αγορές φαίνεται πως αποδίδει καρπούς και ήδη ο νέος Γάλλος πρόεδρος Μακρόν –ήταν πρώην εργαζόμενος της Rothschild σε συνεργασία με την Κομισιόν προσπαθούν να διαμορφώσουν την τελική συμβιβαστική πρόταση, που στο τέλος θα φέρει την υπογραφή τόσο του
Βόλφγκανγκ Σόιμπλε όσο και της Κριστίν Λαγκάρντ.


Η πρόταση Μακρόν

Η πρόταση Μακρόν προσφέρει διέξοδο στον Αλέξη Τσίπρα, αλλά απέχει πολύ από την «οριστική και ξεκάθαρη λύση για το χρέος», που επεδίωκε η ελληνική κυβέρνηση.
Επιπλέον –κι αυτό είναι ιδιαίτερα κρίσιμο. Η γαλλική πρόταση προβλέπει ότι η ελληνική κυβέρνηση θα παραδώσει τον έλεγχο και της διαχείρισης των κοινοτικών κονδυλίων σε Ευρωπαίους αξιωματούχους.

Η Κομισιόν έχει επεξεργαστεί σχέδιο που προβλέπει τρόπους για ταχύτερη και αποτελεσματικότερη εκμετάλλευση ευρωπαϊκών πόρων από την Αθήνα, καλύτερη πρόσβαση της Ελλάδας στα ευρωπαϊκά ταμεία και μεγαλύτερη δραστηριοποίηση επενδυτικών τραπεζών.

Μετά την παράδοση της εποπτείας του τραπεζικού μας συστήματος σ’ έναν αυστριακό και του Υπερταμείου Ιδιωτικοποιήσεων σ’ έναν Γάλλο, και την επιλογή του επικεφαλής της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων από τον Γάλλο οικονομικό επιθεωρητή Λε Πετίτ, η κυβέρνηση Τσίπρα θα κληθεί να παραδώσει και τη διαχείριση των κοινοτικών κονδυλίων σε Ευρωπαίους τεχνοκράτες για να εξασφαλιστούν η εμπιστοσύνη των ιδιωτών επενδυτών, η αποτελεσματικότητα και η ταχύτητα στην απορρόφηση και αξιοποίηση.

    ΔΙΑΔΩΣΤΕ:



 Τα περισσότερα άρθρα είναι αναδημοσιεύσεις που αξίζει να διαβαστούν επειδή κατά τη γνώμη μας ακόμα και μέσα σε κάποιο ψέμα κρύβεται πάντα μια αλήθεια. Στόχος είναι μέσα από την πολύπλευρη ενημέρωση να αποκαλυφθεί. Ή κρίση είναι πάντα δική σας. 




loading...



ixnos

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου





loading...