...{ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ.... ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΑΣ- ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥΜΕ ΑΛΛΟ BLOG ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ GOOGLΕ, ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ή ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΑΡΘΡΑ, ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΛΠ}

Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2017

Η Απόκρυφη Ιστορία του εβραϊκού μπολσεβικισμού & Τεκτονισμού! / The Secret History of Jewish Bolshevism and Freemasonry!

       

Πώς οι μασόνοι τραπεζίτες της Wall Street χρηματοδότησαν την κομμουνιστική επανάσταση που σκότωσε πάνω από 100 εκατομμύρια ανθρώπους!


Αυτό το εξαιρετικό ντοκιμαντέρ αποκαλύπτει την αληθινή ιστορία του κομμουνισμού και την απόκρυφη δύναμη πίσω από αυτόν. Είναι βασισμένο στο βιβλίο «κάτω από το σύμβολο του Σκορπιού» του Juri Lina. Ανιχνεύει τους Ελευθεροτέκτονες που ήταν πίσω από το σύνολο της γενοκτονικής επανάστασης. 

Αν και, είναι αλήθεια ότι οι περισσότεροι από τους βασικούς παίκτες ήταν Εβραίοι, δεν θα πρέπει να κατηγορούν όλους τους Εβραίους για αυτό. Οι περισσότεροι Εβραίοι δεν ξέρουν τι πραγματικά συμβαίνει και απλά τους έχει γίνει πλύση εγκεφάλου και έχουν εξαπατηθεί από Illuminists. Αυτοί οι σατανιστές απλά χρησιμοποιούν τον εβραϊκό λαό ως κάλυψη.


Ο κομμουνισμός, ο σιωνισμός, ο μπολσεβικισμός, ο σοσιαλισμός … και πολλά άλλα «-ός» είναι κατασκευάσματα των Πεφωτισμένων. Πίσω από τον κομμουνισμό είναι ο «θεός» του Ελευθεροτεκτονισμού: Lucifer

Το ντοκιμαντέρ ανιχνεύει όλους τους βασικούς Τέκτονες πίσω από τη δολοφονική μπολσεβίκικη επανάσταση. Αποκαλύπτει τους χρηματοδότες-μαριονέτες: 
Οι Πεφωτισμένοι Τραπεζίτες της Wall Street
Δείχνει πώς η Wall Street χρηματοδότησε την κομμουνιστική επανάσταση τόσο στη Ρωσία (συνέχεια Σοβιετική Ένωση) όσο και την Κίνα...

ΥΓ: ΔΙΟΡΑΤΙΚΟΝ: Για να είμαστε ακριβοδίκαιοι, στα «-ός» ανήκει και ο φασισμός-ναζισμός-εθνικισμός και η εξάλειψη της ιερής λέξης εθνισμός (μόνο στα παλιά λεξικά βρίσκεις την διαφορά πλέον...), σημιτισμός, ιουδαϊσμός, κλπ... Όπως εβραϊκά ή καλύτερα εβραιομασονικά ήταν και είναι σχεδόν όλα τα ξεσηκωτικά, οραματιστικά, φιλελευθεριστικά και γενικά δήθεν καλοπροαίρετα κινήματα κι όλες οι επαναστάσεις έως και σήμερα... Γενικά, ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΧΟΤΟΜΟΥΝ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ΕΦΕΥΡΕΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ!!!... Ακόμα και πίσω από τον ΄Β Παγκόσμιο, Εβραίοι Μασόνοι ήταν... Γι' αυτό κι ο Χίτλερ αποτρελάθηκε κι άρχισε να τους καθαρίζει όλους ανεξαιρέτως... Μέγα λάθος βέβαια όχι μόνο για τις τόσες ζωές που χάθηκαν, αλλά επίσης, διότι αυτός ήταν και ο σκοπός των.... εθνοκάθαρση μεταξύ τους μέσω τρίτων (όπως πάντα... μέσω τρίτων αποκτούν τα πάντα... τα δικά τους χέρια παραμένουν αμόλυντα..) κι αυτόματα το πάνω χέρι σε όλους κι όλα μέχρι σήμερα, λόγω της γενοκτονίας που οι ίδιοι, ξαναλέω, προκάλεσαν στον λαό τους... Αλλά αυτά θα τα πούμε σε άλλο άρθρο... Πάμε να δούμε το εκπληκτικό ντοκιμαντέρ λοιπόν... (Οι υποτιτλοι ειναι στα Αγγλικα)

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου





loading...