...{ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ.... ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΑΣ- ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥΜΕ ΑΛΛΟ BLOG ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ GOOGLΕ, ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ή ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΑΡΘΡΑ, ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΛΠ}

Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2017

Άρση της αποχής από πλειστηριασμούς αποφασίζουν οι συμβολαιογράφοι... Συγκέντρωση έξω από τα γραφεία

Συγκέντρωση έξω από τα γραφεία των συμβολαιογράφων

Για την άρση της αποχής τους από τους πλειστηριασμούς αποφασίζουν οι συμβολαιογράφοι. Κατά τη διάρκειας της Γενικής Συνέλευσής τους εκτιμάται ότι θα ανάψουν το «πράσινο φως» για την «πρεμιέρα» που κάνουν οι πλειστηριασμοί την
Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου.

Εάν οι συμβολαιογράφοι αποφασίσουν να επιστρέψουν στους πλειστηριασμούς, τότε την Τετάρτη οι οφειλέτες θα δουν τα ακίνητα τους να βγαίνουν στο «σφυρί» με το πάτημα ενός κουμπιού. 

Υπενθυμίζεται ότι οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί αποτελούν ένα από τα προαπαιτούμενα της τρίτης αξιολόγησης

Αυτή την ώρα οργανώσεις και κινήματα που αντιδρούν στους πλειστηριασμούς έχουν συγκεντρωθεί έξω από το κτίριο του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου, ενώ διμοιρία των ΜΑΤ βρίσκεται μπροστά από την είσοδο για την αποφυγή επεισοδίων.


ΔΙΑΔΩΣΤΕ:



 Τα περισσότερα άρθρα είναι αναδημοσιεύσεις που αξίζει να διαβαστούν επειδή κατά τη γνώμη μας ακόμα και μέσα σε κάποιο ψέμα κρύβεται πάντα μια αλήθεια. Στόχος είναι μέσα από την πολύπλευρη ενημέρωση να αποκαλυφθεί. Ή κρίση είναι πάντα δική σας. 


  Σχετική εικόνα 


loading...

news

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου





loading...