...{ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ.... ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΑΣ- ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥΜΕ ΑΛΛΟ BLOG ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ GOOGLΕ, ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ή ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΑΡΘΡΑ, ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΛΠ}

Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2018

Όταν ο αλβανός μισθοφόρος Ζόραν Ζάιεφ συναντιόταν με μαφιόζους και αμερικανούς συνεργάτες στην ελληνική του βίλα / When the Albanian mercenary Zoran Zaev met Mafia and US operatives in his Hellenic villa


FOR ENG PRESS HERE


Ο Αλβανός μισθοφόρος Zoran Zaev, ο οποίος υποστηρίζεται, μεταξύ άλλων, από τους απατεώνες των στοιχείων της CIA και του MI6, που πρόσφατα εγκαταστάθηκε στη θέση του πρωθυπουργού των Σκοπίων, περιπλανήθηκε με
την περιβόητη αλβανική μαφία που ελέγχει την παράνομη αγορά ναρκωτικών και όπλων! Ο Ζάιεφ μέσω αυτών των ανθρώπων διατηρεί επαφή με πράκτορες της CIA και εργάζεται ενεργά για να προκαλέσει χάος στα Βαλκάνια - αναφέρει ο Informer.


Ο Informer παραθέτει πηγές μέσα στη ρωσική μυστική υπηρεσία, οι οποίες δηλώνουν ότι ο Zaev έχει περιβάλει τον εαυτό του με τουλάχιστον έξι επικίνδυνους εγκληματίες στο στενό κύκλο των συνεργατών του.

Όλοι τους έχουν πυκνούς εγκληματικούς φακέλους, καταδικασμένους για τα σοβαρότερα εγκλήματα που σχετίζονται με το εμπόριο ναρκωτικών και όπλων, τον εξτρεμισμό και τον ουαχαμπισμό (θρησκευτικό κίνημα ή κλάδο του σουνιτικού Ισλάμ. Έχει περιγραφεί ως υπερσυντηρητικό, φονταμενταλιστικό, πουριτανικό, ισλαμικό μεταρρυθμιστικό κίνημα, με σκοπό την αποκατάσταση της καθαρής μονοθεϊστικής λατρείας (ταουχίντ), αλλά και ως εξτρεμιστικό ψευδοσουνιτικό κίνημα.) στο Κοσσυφοπέδιο.


Ναρκωτικά και όπλα

Στο πλαίσιο των πηγών μας, οι οποίες συμφωνούν με τις εμπιστευτικές πληροφορίες από τις ρωσικές μυστικές υπηρεσίες, ένας από τους βασικούς παίκτες του Zaev είναι ο Zahir Beqiri-Chaush.

- Ο Μπεκίρι, το 2016, καταδικάστηκε σε δύο χρόνια φυλάκισης για τη σύνθλιψη εγγράφων, εκτυπώνοντας 35000 πλαστά δελτία ταυτότητας που υποτίθεται ότι πρέπει να δοθούν στους κατοίκους του Κοσσυφοπεδίου, ώστε να μπορούν να ψηφίσουν, πλαστά έγγραφα που εμφανίζουν δόλια λογαριασμούς στις ελβετικές τράπεζες ορισμένων μελών της κυβέρνησης του τότε πρωθυπουργού Νικόλα Γκρουέφσκι.

Συμμετείχε επίσης στην παράνομη υποκλοπή των κυβερνητικών αξιωματούχων του Γκρουέφσκι.

Σε άλλη περίπτωση, ο Beqiri-Chaush είναι παντρεμένος με την αδελφή του θείου του Zoran Zaev ... - ενημερώνει η συνέντευξη του Informer. Όπως δήλωσε επανειλημμένα η MINA, ο Informer επιβεβαιώνει επίσης ότι ο Beqiri ήταν υπεύθυνος για τη διατήρηση της σχέσης μεταξύ του Zoran Zaev και της Katica Janeva, των οποίων οι σχέσεις με τους εκπροσώπους της CIA είναι «σοβαρά τεκμηριωμένες».

Στον στενό κύκλο του Zoran Zaev είναι επίσης ο Jeladin Jusufi, γνωστός με το ψευδώνυμο Johnny of Mojanci.

- Ο Jusufi συνδέεται με το λαθρεμπόριο όπλων και την πώληση όπλων στην περιοχή Aracinovo (Αρατσίνοβο), ένα χωριό βόρεια των Σκοπίων όπου η πλειοψηφία του πληθυσμού είναι Αλβανοί.

Διατηρεί καλές σχέσεις με εξτρεμιστές στο Κοσσυφοπέδιο. Ο Ζάιεφ, μεταξύ άλλων, είναι φίλος αρκετών αφεντικών ναρκωτικών: ο Αλβανός Νάκι Χαλίμι, ο Βόσνιος Χαρούν Χαντζιμπούλιτς και ο Ντιάν Τράικοφσκι-Μπλιζάκ, αποκαλύπτουν την πηγή μας και συνεχίζουν:

- Ο Τραϊκόφσκι πήγε πέρυσι στην Πρίστινα με σκοπό τη διαπραγμάτευση με τους αλβανούς «επιχειρηματίες» της χρηματοδότησης της SDSM στην εκλογική καμπάνια. Ο Zaev έλαβε προσωπικά τουλάχιστον 10 εκατομμύρια δολάρια από την αλβανική μαφία που χρησιμοποιήθηκε για τη δωροδοκία των ψηφοφόρων. Η συνάντηση στην Πρίστινα διευκολύνθηκε από συνεργάτες της CIA με έδρα τη Bond Steel.

Ο Ζάουφ διατηρεί τη σύνδεση μεταξύ της μαφίας και των Ηνωμένων Πολιτειών μέσω του αδελφού του Ντεϊάν, Ντανιέλ Τραϊκόφσκι, ενός παράνομου εμπόρου όπλων, ο οποίος είναι συχνός προσκεκλημένος του αμερικανού διπλωμάτη Kurt Gunderson - εξηγεί ο συνομιλητής μας.

Παρόλο που ο Zaev δεν έχει ακόμη εμφανιστεί, ο πρώην επικεφαλής της Υπηρεσίας Στρατιωτικής Ασφάλειας (VBA), Momir Stojanovic, ανέφερε ότι είναι γνωστό σε επιχειρησιακούς κύκλους ότι η αλβανική μαφία συνεργάζεται στενά με αμερικανούς πράκτορες.

- Όπως και μερικοί άνθρωποι στην κορυφή των αρχών του Μαυροβουνίου, οι Αλβανοί στα Βαλκάνια κάνουν το βρώμικο έργο για τους Αμερικανούς. Αυτοί είναι οι λόγοι για τους οποίους οι Ηνωμένες Πολιτείες υποστηρίζουν τις σημερινές κυβερνήσεις της Ψευδομακεδονίας και του Μαυροβουνίου, καθώς και την αποτυχημένη ανεξαρτησία του Κοσσυφοπεδίου.

Τα τεράστια χρηματικά ποσά από την πώληση ναρκωτικών, όπλων και ανθρώπων χρησιμοποιήθηκαν για να κατεδαφίσουν τα "μη δεσμευτικά καθεστώτα" και να προκαλέσουν κρίσεις - λέει ο Στογιάνοβιτς.

loading...

Μαφία

Ο συνταξιούχος στρατηγός Bozidar Delic υπογραμμίζει ότι οι Αλβανοί μαφιόζοι από τα Σκόπια και το Κοσσυφοπέδιο ήταν πάντα στενοί συνεργάτες.

- Οι κύριοι χορηγοί τους είναι οι αμερικανικές εταιρείες πληροφορικής. Οι Ρώσοι δεν δυσκολεύονται καθόλου να ακολουθήσουν το εμπόριο όπλων, καθώς ο αριθμός των χωρών που παράγουν όπλα είναι περιορισμένος. Από την άλλη πλευρά, οι πωλήσεις αυτές παρακολουθούνται μέσω ταμειακών ροών. Συνήθως, πρόκειται για αμερικανικές εταιρείες που είναι εισηγμένες ως μη κερδοσκοπικές και είναι φορείς του έργου και οι οποίοι τελικά συγκεντρώνουν όλη την κρέμα και στη συνέχεια κάποιες ... - Ο Delic καταλήγει στο συμπέρασμα


Μυστικές συναντήσεις στο σπίτι του Ζάηφ στη Χαλκιδική

Η ρωσική μυστική υπηρεσία αποκαλύπτει επίσης ότι ο Ζάουφ διοργανώνει συναντήσεις με αρχηγούς ναρκωτικών και αμερικανούς συνεργάτες έξω από τα Σκόπια.

- Για να διατηρήσει τη διακριτική ευχέρεια στο σπίτι, ο Ζάιεφ συναντά τους προϊστάμενους και τους χρηματοδότες του έξω από τα Σκόπια. Σε αυτό το πλαίσιο, η Ελλάδα χρησιμοποιείται συχνότερα, σε σπίτι όπου ο Ζάουφ προικίστηκε από την ελληνική κυβέρνηση σε ένα χωριό της Χαλκιδικής... Εδώ, οι συχνές επισκέπτες είναι Αμερικανοί διπλωμάτες, από τους οποίους, σε πολλές περιπτώσεις παίρνει οδηγίες και μεγάλα χρηματικά ποσά ... - δηλώνει η πηγή μας.


ΚΑΡΑΝ: Έγκλημα για πολιτικούς σκοπούς

Ο αποστρατευμένος συνταγματάρχης KOS Ljuban Karan, λέει ότι οι ρωσικές υπηρεσίες επιβεβαιώνουν μόνο ότι οι δραστηριότητες για το σχηματισμό της "Μεγάλης Αλβανίας" χρηματοδοτούνται από πόρους που προέρχονται από τον πιο σοβαρό τύπο εγκλήματος.

"Ότι ο Zaev περιβάλλεται από αλβανούς εγκληματίες σημαίνει ότι δεν θα απομακρυνθεί από την πλατφόρμα των Τιράνων, η οποία είναι ένα σημαντικό έγκλημα που χρησιμοποιείται για πολιτικούς σκοπούς - υπογραμμίζει ο Karan.

ΥΓ. ΔΙΟΡΑΤΙΚΟΝ: Γι' αυτό ο Τσιπράκος έφυγε εχθές άρον-άρον για Αλβανία στη ζούλα χωρίς να ειδοποιήσει κανέναν? Στείλτε επίσης το άρθρο στους "δύσπιστους" που νομιζουν πως μονο εμεις οι Έλληνες μιλάμε για "Μεγαλες Αλβανιες" και συνωμοσίες μεταξύ Αλβανών-Αμερικανών-Ελληνικών Κυβερνήσεων και μας κατονομάζουν Ελληναρες-Εθνικιστές-Ναζιστές κι ο,τι άλλο τους κατέβει...


*******************




loading...

Τα περισσότερα άρθρα είναι αναδημοσιεύσεις που αξίζει να διαβαστούν επειδή κατά τη γνώμη μας ακόμα και μέσα σε κάποιο ψέμα κρύβεται πάντα μια αλήθεια. Στόχος είναι μέσα από την πολύπλευρη ενημέρωση να αποκαλυφθεί. Ή κρίση είναι πάντα δική σας.

  Σχετική εικόνα  



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου





loading...