...{ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ.... ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΑΣ- ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥΜΕ ΑΛΛΟ BLOG ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ GOOGLΕ, ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ή ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΑΡΘΡΑ, ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΛΠ}

Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2018

«Ντου» μουσουλμάνων στο Ωδείο Ρεθύμνου! Τι απαίτησαν!!!


Προβληματισμό προκαλεί το περιστατικό με μουσουλμάνους που έκαναν “ντου” μέσα στο Ωδείο του Ρεθύμνου και απαίτησαν από την υπεύθυνη και τους μαθητές να
εκκενώσουν τον χώρο γιατί αποτελεί τέμενος και πρέπει να αποδοθεί στην κοινότητά τους!

Ο μουσουλμάνος μπήκε στο Ωδείο την ώρα του μαθήματος φωνητικής, πλησίασε την δασκάλα και όταν εκείνη τον ρώτησε τι θέλει της είπε ότι ο χώρος είναι τζαμί και ανήκει στους ομόθρησκούς του, του Ρεθύμνου, και πρέπει να εκκενωθεί. Κατόπιν αποχώρησε και η υπεύθυνη του Ωδείου όπως αναφέρουν τα parapolitikakritis ειδοποίησε την Αστυνομία, όμως μέχρι να φτάσουν οι αστυνομικοί ο τύπος επέστρεψε μαζί με έναν ακόμα φίλο του.

Οι δυο τους εισέβαλαν ξανά στο Ωδείο και υποστήριζαν με σθένος ότι ο χώρος προορίζεται για λατρευτικούς λόγους και δεν πρέπει να βρίσκεται στα χέρια αλλόθρησκων.

Στο μεταξύ έφτασαν οι αστυνομικοί που απομάκρυναν τους φανατικούς μουσουλμάνους από το χώρο δίνοντας τέλος στο επεισόδιο.

Βέβαια μαθητές και γονείς αναστατώθηκαν με το περιστατικό και μάλιστα εξέφρασαν τις ανησυχίες τους από τη συχνότητα του ραδιοφωνικού σταθμού του Ρεθύμνου “Παραπολιτικά 102,4”.

Παράλληλα ανήσυχοι είναι και οι καταστηματάρχες γύρω από το Ωδείο που...

 βλέπουν την πλατεία Μικρασιατών να έχει ερημώσει από ντόπιους και είναι μέρα – νύχτα γεμάτη από παρέες μουσουλμάνων που φωνάζουν, παίζουν μπάλα και δημιουργούν μια διαφορετική εικόνα της περιοχής, σαν να θέλουν να επιστρέψει ο συγκεκριμένος τόπος στην εποχή της τουρκοκρατίας στην οποία ο ενετικός ναός μετατράπηκε σε τζαμί.

 *******************




loading...

Τα περισσότερα άρθρα είναι αναδημοσιεύσεις που αξίζει να διαβαστούν επειδή κατά τη γνώμη μας ακόμα και μέσα σε κάποιο ψέμα κρύβεται πάντα μια αλήθεια. Στόχος είναι μέσα από την πολύπλευρη ενημέρωση να αποκαλυφθεί. Ή κρίση είναι πάντα δική σας.

  Σχετική εικόνα  



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου





loading...