...{ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ.... ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΑΣ- ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥΜΕ ΑΛΛΟ BLOG ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ GOOGLΕ, ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ή ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΑΡΘΡΑ, ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΛΠ}

Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2018

Γκλομπαλιστής Γερμανός αναλυτής: «Εμείς τολμούμε ένα ιστορικά, μοναδικό πείραμα»! / Gloverian German analyst: "We dare a historic, unique experiment"!


AUF DEUTSCH HIER

Έγκριτος πολιτικός επιστήμονας του Χάρβαρντ, ο Γερμανός Γιάσα Μουνκ, και τακτικός αρθρογράφος σε mainstream έντυπα γκλομπαλιστών, όπως «Foreign Affairs», «Financial Times» και «Die Zeit», συζητούσε προχθές σε γερμανικό κρατικό κανάλι (ARD) για τους λόγους που μειώνεται ανησυχητικά η εμπιστοσύνη των πολιτών στα
παραδοσιακά κόμματα της Γερμανίας.

Σε μια αποστροφή του λόγου του είπε κάτι που άφησε άναυδους τους υποψιασμένους τηλεθεατές:

«ΕΜΕΙΣ τολμούμε ένα ιστορικά μοναδικό πείραμα, και συγκεκριμένα να μεταβάλλουμε μια μονοεθνική, μονοπολιτισμική δημοκρατία σε ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΗ».

loading...
Η αναφορά στο «ΕΜΕΙΣ» για ένα κεντρικό ζήτημα της γερμανικής και ευρωπαϊκής πολιτικής, όπως η ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ κοινωνία, προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση στα γερμανικά κοινωνικά μέσα αλλά και ερωτήματα για το ποιοι θα μπορούσαν να είναι ΑΥΤΟΙ που στοχεύουν σ’ ένα κοσμοϊστορικό πείραμα κοινωνικής, πολιτισμικής και δημογραφικής ΜΕΤΑΛΛΑΞΗΣ της Ευρώπης, χωρίς μάλιστα να ρωτούν κανέναν. Με «όχημα» προφανώς τη δημογραφική έκρηξη της Αφρικής και της Ασίας, τους πολέμους, τη δομική φτώχεια και την εκμετάλλευση, την οικολογική καταστροφή και όλα όσα προκαλούν τις προσφυγικές – μεταναστευτικές ροές!

Για κάποιους (όπως τους ονόμασαν...) «καχύποπτους». «ξενόφοβους», «ρατσιστές», κ.ο.κ. πίσω από το «ΕΜΕΙΣ» συνυπάρχουν γνωστά ετερόκλητα «σχήματα»:

Από τις ποικίλες κοσμοπολίτικες ελίτ, το χρηματοπιστωτικό κεφάλαιο και τους νεοφιλελεύθερους του τουρμποκαπιταλισμού, μέχρι τους antifa και τους «βιομήχανους του ασύλου»! Το ερώτημα είναι όμως για πόσο καιρό ακόμα τέτοια «ιστορικά πειράματα» θα γίνονται ερήμην των ευρωπαϊκών λαών και των κοινοβουλίων τους και εναντίον των αξιών του ευρωπαϊκού πολιτισμού.

Βασίλης Στοϊλόπουλος

ΔΕΣ ΚΙ ΕΔΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

*******************

*******************




loading...

Τα περισσότερα άρθρα είναι αναδημοσιεύσεις που αξίζει να διαβαστούν επειδή κατά τη γνώμη μας ακόμα και μέσα σε κάποιο ψέμα κρύβεται πάντα μια αλήθεια. Στόχος είναι μέσα από την πολύπλευρη ενημέρωση να αποκαλυφθεί. Ή κρίση είναι πάντα δική σας.

  Σχετική εικόνα  



*******************

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου





loading...